Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Samochody
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124
Renifer
Tutaj sie nie zgodzę... IMO to najlepszy mietek a w dodatku to McLaren SLR
Michmiel
To powinno wam się spodobać LINK
-=Mathis=-
QUOTE(Lepik @ 06 Jan 2006 22:25)
Witam
Cóż tu dużo mówić, AUDI A4, A6 czy A8 to bardzo ładne i niestety dość drogie samochody, w większości przypadków niedostępne dla przeciętnego Kowalskiego (mam tu na myśli konkretnie AUDi A8/S8).
A co myślicie o nowym Punciaku , szczególnie wersja 1,9 diesel 130 KM? Stylistyka nowego punto może się podobać, a i koszty utrzymania są zdecydowanie niższe tongue.gif
Pozdrawiam
*

Ale to nadal pozostanie fiat...

Michmiel Filmik w deche... smile.gif To jest reklama smile.gif

Co do SLR to dla mnie bajka, ogólnie nowsze mercedesy wyższych klas są świetne, CLS np. smile.gif
Renifer
No Michu... teraz przegiąłeś pałę hahaha.gif
Filmik rewelacja laugh.gif

A to powinno sie spodobać reXiowi:
Przeźroczysta S2000
mathew001
Mówcie co chcecie, ale jak dla mnie to jak widze z przodu A6 i A8 na ulicy to mi trudno rozróżnić, nie to co w BMW i Mercach (może po prostu jesteś ślepy tongue.gif)

Co do SLR-a to fajna fura ale coś mnie jedak zniechęta do niego, może ta gwiazda z przodu

Dla mnie najlepsze fury to Enzo, Veyron, Murcielago
No i oczywiście BMW!!! smile.gif
reXio
QUOTE(Renifer @ 06 Jan 2006 23:53)
A to powinno sie spodobać reXiowi:
Przeźroczysta S2000
*

wink.gif Widzialem juz ten egzemplarz smile.gif Pokazali to czego nie widac golym okiem a z czego sa dumni wink.gif
Swoja droga gdyby wypuscili takie fury to nie jeden dres by byl w 7 niebie - bo byloby widac dres od dresa... laugh.gif
Taimons
Ren wstydz sie - taki fan BMW a merol to wedlug ciebie nalpesza bryka... szykuje sie zmiana upodoban i avataru? moze nie mowisz prawdy do konca dry.gif jak to w koncu jest?

ta hondza to zajefajna a filmik jeszcze lepszy biggrin.gif:D:D

superwozy: Koenigsegg, zonda... do twoich mathew001 tesz sie moge zgodzic, jest duzo superwozow - lista top-gear czasow na ich torze wiekszosc to wlasnie takie auta biggrin.gif slr jest niezly ale nie najlepszy
Renifer
QUOTE(Taimons @ 07 Jan 2006 12:26)
Ren wstydz sie - taki fan BMW a merol to wedlug ciebie nalpesza bryka... szykuje sie zmiana upodoban i avataru? moze nie mowisz prawdy do konca  dry.gif jak to w koncu jest?

A gdzie ja powiedziałem że jest najlepszy w ogóle ? blink.gif jest po prostu najlepszy z mietków.
Po prostu nie odrzucam wszystkiego tylko dla zasady.

Ostatnio stałem się zagorzałym fanem nowej M5 wub.gif normalnie cudo cool.gif
R1-E
QUOTE(Michmiel @ 06 Jan 2006 23:44)
To powinno wam się spodobać LINK
*

Świetne ! Ciekawe ile by wytrzymał jakby jechała wersja V8? laugh.gif

Najlepszy Mecedes to G-AMG, najlepsze BMW nowa 6.
niC
Ja mam 3 marzenia(zaczne od tych z którymi jest najwieszy problem)
Audi Rs4
Toyota Supra
VW Lupo

Czemu ten ostatni ? Małe lekkie, a silnki TDI 150KM wejdzie smile.gif

Top Gear lubie ogladac bo jest ciekawe, ale i tak nic o aucie nie wiem.... Wole Motorvizje, szkoda ze jest nie ma Motorvizji Clasic.

My to gadu gadu o autach za grubo ponad 100tys. zł, a ja wam cos powiem smile.gif

Takie nie czesto widac na ulicy bo sa dorogie, maja super osigai itp. Opel Omega niby nic takiego, Omega V6 2.5, ale pewien pan z osiedla dołozył wielką turbine efetk ? 1,2,3 piszczy, a świst turbiny zagłusza myśli wink.gif
Renifer
Masz gdzieś może foto tej Omegi ? Jest może gdzieś opisana ?
No i jak sie nie mylę to ma napęd na tył chytry.gif
niC
... nie mam, ale moge zoribc bo mam tylko kawałek do miejsa gdzie ona stoi. Nie wiem czy gdzies o niej piszą, a wyglada jak noramlna Omega wink.gif

szczeze mówia nie wiem jaki ma napęd
Rav85
QUOTE(Renifer @ 07 Jan 2006 16:55)
Masz gdzieś może foto tej Omegi ? Jest może gdzieś opisana ?
No i jak sie nie mylę to ma napęd na tył chytry.gif
*

moze to ta??
link
Renifer
QUOTE(Rav85 @ 07 Jan 2006 22:11)
moze to ta??
link

Mówimy o bydgoskiej, uturbionej Omedze dry.gif

QUOTE(niC @ 07 Jan 2006 16:35)
Takie nie czesto widac na ulicy bo sa dorogie, maja super osigai itp. Opel Omega niby nic takiego, Omega V6 2.5, ale pewien pan z osiedla dołozył wielką turbine efetk ? 1,2,3 piszczy, a świst turbiny zagłusza myśli  wink.gif

mathew001
Widze że prawdziwi znawcy oglądają Top Gear biggrin.gif:D
Świetny program.

Zgadzam się z R1-E - najlepsza buma to M6

Marzenia tongue.gif
Renifer
QUOTE(mathew001 @ 07 Jan 2006 22:25)
Zgadzam się z R1-E - najlepsza buma to M6

Technicznie M5 i M6 to to samo... M5 jest za to bardziej użyteczna wink.gif ale M6 jest bardziej zadziorna.
Reasumująć wolę sedana... lubię super furki upakowane w zwykłe budy.
edi
-=Mathis=- koledzy ci to powiedzieli, ze fiat jest be, cyz tylko powtarzasz:D
znajomy pracował w fabrce vw 9niby niimiecka dbałosc o szczególy), powiedizał ze widział jak były skłądane to sie dziwił w ogóle, ze jeżdżą
pozatym fiat zaczyna fjane dieselki robic, zacza od tego multijeta w pandzie 13. chyba 73km z teog poamietam
mathew001
Co do Fiatów to taka śmieszna historyjka.
Ojca znajomy miał kiedyś Ferrari, zdaje się testarosse (teraz ma 911). To były czay dawno, dawno temu smile.gif
Poszedł do odpowiedniego urzędu zarejestrować tą Ferrare, a kolesiówa mówi mu że ona nie ma w wykazie marki Ferrari, ale że to koncern fiata to ona mu zarejestruje jako fiat. i Bedzie miał w dowodzie Fiat
Podobno mało brakowało żeby ją na kawałki rozszarpał tongue.gif
Renifer
No to byłby kolejny beton z cyklu polskich urzędów laugh.gif

A tutaj niezły dzwon:
http://www.break.com/index/insanerallycarcrash.html
Jak było to sorki...
reXio
i kup tu peugeota laugh.gif
Renifer
Mam również cos o Hondach:
Ekstremalny Civic
Mugen Civic Dominator
Koncepty Hondy S2000
ziemniak
Witajcie poszukuje serwisu na zasadzie www.mobile.de ale w Szwajcarii, po prostu chodzi o auto gielde w Szwajcarii.
Renifer
Tu masz fajną stronkę ale niestety Szwajcarii tam nie ma:
http://www.autoscout24.pl/home/index/search.asp
Są za to: Austria, Belgia, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Francja, Hiszpania, Holandia, Jugosławia, Luksemburg, Niemcy, Polska, Rosja, Szwecja, Wielka Brytania i Włochy.
-=eMo=-
QUOTE(niC @ 07 Jan 2006 21:33)
... nie mam, ale moge zoribc bo mam tylko kawałek do miejsa gdzie ona stoi. Nie wiem czy gdzies o niej piszą, a wyglada jak noramlna Omega wink.gif

szczeze mówia nie wiem jaki ma napęd
*

Tak omega jest z napędem na tył. Co do tej wersji 2.5 V6 to wiem jak to chodzi bez turbiny, ale nie wyobrażam sobie z turbiną. Zdaje się że standartowo ma coś koło 190 KM. Znajomy mojego ojca ma cos takiego w budzie typu B. i naprawdę rwie to asfalt. Ale nie wiem jak to brzmi i jedzie z turbiną, ale podejrzewam że bosssko ;]
Renifer
170KM dokładnie... ciekawe ile kucy ma po uturbieniu rolleyes.gif
A 192KM to wyciąga bejca z 2.5 l tongue.gif
R1-E
Moja odpowiedź na Peogeota: http://media.putfile.com/rally_car_crash_poland

Uwaga to nietylko wygląda ale było również groźne, jak macie słabe nerwy lub serce to nie oglądajcie !
Renifer
Starajcie się nie dawać takich hardcore'ów. Jak kraksa to taka na której nie widać za dużo dry.gif
W tym to nawet widać wgniot od kasku na dachu... hard
R1-E
QUOTE(Renifer @ 08 Jan 2006 22:28)
Starajcie się nie dawać takich hardcore'ów. Jak kraksa to taka na której nie widać za dużo dry.gif
*

W sumie to oglądałem to 3 razy pod rząd i nie dostrzegłem żeby któryś z widzów ucierpiał, przeklęstwo wytniemy a co do rajdówki to coś mała stabilna była: drzwi fruwały a klatka jak z papieru (to jako ciekawostka)

EDIT: mam gdzieć filmik jak Skoda da***e i spada na widza, ale daruje to sobie
EDIT2: dlaczego nie umiem napisać D - A - C - H - U -J - E ?
Renifer
QUOTE(R1-E @ 08 Jan 2006 22:31)
EDIT2: dlaczego nie umiem napisać D - A - C - H - U -J - E ?

Autocenzura tongue.gif
kamorek
Honda NSX vs BMW M3

no dobra musiałem to wkleic oby tego jeszcze nie było biggrin.gif
Renifer
Supercharged M3 vs 996 Turbo
Supercharged M3 vs Ferrari Modena
Supercharged M3 vs Lamborghini Diablo

Pewnie było, ale równiez musiałem to dać tongue.gif
-=eMo=-
Dosyć ciekawie to wygląda, w szczególności vs Lambo wink.gif to jest jedna ta sama bejka ? Jak tak, to ładnie jest doładowana. A Ferrari straslziwie pocięła ;] Porsche też ładnie dostało ^^
mathew001
smile.gifsmile.gif dają rade chłopaki tą beemkąsmile.gif też taką chce
-=eMo=-
No to że jest fajnie to ja wiem. Ale jestem ciekaw co to za silnik, jaka turbina, ile kucy, i czy to jest ten sam samochód na wszystkich filmikach.
ziemniak
Kurcze, bo to chodzi tylko zeby bylo ze Szwajcarii, autoscouta24 znam, bo to chodzi ze ponoc w tej calej Szwajcarii sa najtnasze Golfy 4, chodz zeby dorwac najtanszego Golfa 4 z 2001 roku. Ponizej 4 ty Euro. Cos tanszego od http://www.mobile.de/SIDbZt-zDaQuwYVX-hIZd...111111193271454
Tam jest tylko szyba wybita, juz rozmawialismy przez telefon.
R1-E
QUOTE(ziemniak @ 09 Jan 2006 13:22)
Kurcze, bo to chodzi tylko zeby bylo ze Szwajcarii, autoscouta24 znam, bo to chodzi ze ponoc w tej calej Szwajcarii sa najtnasze Golfy 4, chodz zeby dorwac najtanszego Golfa 4 z 2001 roku. Ponizej 4 ty Euro. Cos tanszego od http://www.mobile.de/SIDbZt-zDaQuwYVX-hIZd...111111193271454 
Tam jest tylko szyba wybita, juz rozmawialismy przez telefon.
*

Do ceny zakupu dolicz transport i inne koszty - wtedy może się okazać że to się nie opłaca. Sama cena 4 tys za auto to nie koniec wydadków.
-=eMo=-
No sorry, ale jesli ktoś się decyduje na ściagnięcie furki zza granicy to raczej o tym wie że trzeba wiele rzeczy płacić ... Nowości nie odkryłeś. Do tych 4 tys euro dojdzie jeszcze spokojnie 2-3 tyski złotówek ... Nawet gdyby, to dostań tu Golfa VI w Polsce za takąkaskę. Niezłe oferty, nie wiedziałem że golfiaka iv mozna wyrwać za mniej niż 30k zł ... smile.gif
R1-E
Jak tak to spoko, ale np: http://allegro.pl/show_item.php?item=79097744
-=eMo=-
14 299,00 zł
Cena minimalna nie została osiągnięta.

Jak wyżej ... Cena osiągnie znacznie więcej ...

Edit:
Shit nie zobaczyłem na aukcje, ale GOLFy IV staniały, to pewnie przez wejście MK5. Zwracam honor.
ziemniak
Jak bym nie wiedzal ze trzeba doliczyc koszty do tego, to bym byl idiatą.
Renifer
QUOTE(-=eMo=- @ 09 Jan 2006 9:19)
Dosyć ciekawie to wygląda, w szczególności vs Lambo wink.gif to jest jedna ta sama bejka ? Jak tak, to ładnie jest doładowana. A Ferrari straslziwie pocięła ;] Porsche też ładnie dostało ^^

Tak, to ta sama bejca... W momencie nagrywania tego filmu miała 415 kucy.
Obecnie zrobili ją na 1100 koni (zdaje się już na filmie z Ferrarką)
R1-E
Dziś rano podwózła mnie pewna osoba z mojej dalszej rodziny swoim nowym wozem. BMW 5 - 2litry silnik - 6 cylindrów - model o jedną generację wstecz czyli z tych co mi się tak podobały. Kto nie jechał 520i jeszce to polecam, moje wrażenia z 316 zeszły na dalszy plan biggrin.gif
-=eMo=-
Chyba jestesmy tego samego zdania - BMW E39 to najładniejsza buda od BMW. ;] Zgadzam się w 100%, a taką bejką jechałem ale nie z silnikiem 2.0 tylko 2.8, wierzcie mi że wrażenia są niesamowite ^^ ;D

Oczywiscie nie byłe mza kierką, nie mam jeszcze prawka ~~
niC
panowie a widzieliscie Opla Kadeta który wycina Yamahe R1, Porshce GT2 ? wink.gif mam filmik na dysku ale nie wiem jak go wam dac, jakie sa stron do dodawania plków >?

EDIT

Sory panowie pomyłka smile.gif jednak Opel nie daje rady smile.gif ale jest blisko
Renifer
QUOTE(R1-E @ 09 Jan 2006 20:58)
Dziś rano podwózła mnie pewna osoba z mojej dalszej rodziny swoim nowym wozem. BMW 5 - 2litry silnik - 6 cylindrów - model o jedną  generację wstecz czyli z tych co mi się tak podobały. Kto nie jechał 520i jeszce to polecam, moje wrażenia z 316 zeszły na dalszy plan biggrin.gif

Brat ma oczko wcześniejszą... 6 garków i Vanos = 150KM. Niby niewiele ale potrafi zrobić popłoch wink.gif

QUOTE(-=eMo=- @ 09 Jan 2006 22:03)
Chyba jestesmy tego samego zdania - BMW E39 to najładniejsza buda od BMW. ;] Zgadzam się w 100%, a taką bejką jechałem ale nie z silnikiem 2.0 tylko 2.8, wierzcie mi że wrażenia są niesamowite ^^ ;D

Jak ktoś lubi bumy to jazda betką (ale od 6 garków bo 4 są drętwe) daje kupę frajdy.
A co powiecie na 540 w tej budzie ? wub.gif
-=eMo=-
W sumie to BMW jest moją ulubioną marką. Może to przez to że kiedys mielismy zajefajną taką jedną. 525 tds z pełnym wyposażeniem i niestandardowo montowanym zawieszeniem hydropneumatycznym od M5. To był totalny wypas. Buda to E34 ale ta bejka była w naszych łapkach od 93-97 więc wtedy to był nowy samochod. Niestety moja matka chciała ją koniecznie sprzedać, niewiedzieć czemu. Moj ojciec płakał za tym samochodem, ja zresztą też. To był samochód w którym pierwszy raz byłem za kółkiem samodzielnie. Nie chodzi mi o kopyto, które rowniez miała, ale o komfort, była bajecznie wygodna, skórzana tapicerka z podgrzewaniem dupy to piekna sprawa. Teraz te samochody są w smiesznych cenach a napewno trafiłby się egzemplarz świetnie zachowany, jesli ktoś ma sercedo samochodów BMW to polecam !!!
reXio
rozumiem co czujesz. Pierwsze auto wspomina sie najmilej. Ja swoja pierwsza Hondke wspominam bardzo milo. Mimo ze elektryki miala zero, silnik nie za mocny ale miala dusze i byla w bardzo dobrym stanie (piescilem ja tongue.gif ) Przezylem w niej tyle roznych przygod ze az sie wlos na glowie jezy biggrin.gif

Mam tylko 2 fotki z tamtego okresu sad.gif Oto jedna z nich wink.gif
http://img206.imageshack.us/img206/6935/cif3d199116hi.jpg

Obecna tez kocham - jezdzi sie o niebo lepiej, ma elektryki pelno, mocniejszy motor ale to ta 1 byla sprawczynia mocniejszego bicia serca. Tak to jest jak mlody szczyl zrobi prawko i dostanie w swoje lapki niezle autko wink.gif

Po zalozeniu spoilerka i z lepa klubowa cool.gif

http://img206.imageshack.us/img206/6527/img18910ob.jpg

http://img206.imageshack.us/img206/6378/img18676nt.jpg

http://img206.imageshack.us/img206/2002/img18821km.jpg
mcickx
fajna bryczka reXio smile.gif spoko te tylnie lampy wyglądają biggrin.gif a tak szczzerze to też chciałbym mieć Honde (choć do prawka jeszcze 3lata tongue.gif ) ale chciałbym np taką jak twoja lub jak ta: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C652907 le lepiej ta druga biggrin.gif wypas bryka tongue.gif spojlery, progi, alusy i lampy wymienić i jazda smile.gif ale przydałaby sie z motorem conajmniej 2.0
reXio
w tej budzie max to 1.6 ale potrafi pokazac pazurki biggrin.gif Chyba ze sie silnik przeszczepi z innej smile.gif Ta na fotach wyglada srednio - ogolnie ten model jak sie dopicuje go (jak mowisz) to wtedy wyglada suuuper! Pokaze Ci fotke z majowego zlotu...

gdzie ja ja mam sad.gif DUPA! sad.gif W domu mam fotki akurat te sad.gif Ale ladne byly furki - jedno co to dobry lakier i alumki 16 - 17! Ja bym bral srebrna lub czarna choc osobiscie nie lubie czarnych aut wink.gif
mcickx
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80647364 A to drugie auto które chciałbym posiadać biggrin.gif Taki albo najlepiej Cupra R smile.gif też jak sie przerobi to zaje**ście wyglądają!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB