a to moje
furki
Spoko masz te furki i tak sobie mysle czy bysmy jednej nie pozyczyl na pare dni??. Posmigam troche i ci oddam w nienaruszonym stanie.
LINKps bardzo fajne furki
Thomsonicus
30.03.2006 17:20
a powiecie o mojej (jezcze nie byłej) furze? remont od podstaw (bo buda ze złomu

) niestety - niedokończony

studia i brak czasu
na początku to była masakra
-=FOTKA-= -=fotka2=- potem kompletny remont z malowankiem, nieźle się trzeba było namęczyc żeby pod koniec wyglądało to mniej więcej
-=TAK=-.
Może do Porsche się nie umywa ale też nieźle śmiga
QUOTE(Wiker @ 30 Mar 2006 12:48)
Spoko masz te furki i tak sobie mysle czy bysmy jednej nie pozyczyl na pare dni??. Posmigam troche i ci oddam w nienaruszonym stanie.

Chętnie pożyczę - oczywiście za drobną opłatą na opłacenie mojego CC
podziwiam, mi by sie przy takim aucie niechciało grzebac, przynajmniej masz doswiadzczenia, co teraz bedziesz naprawiał??
Thomsonicus
31.03.2006 23:29
pompka paliwa, gaźnik, odblokowac hamulce muszę bo pewnie się przez zimę zastały, i po prostu odpalic sprzęta
A ja się pochwale bo wczoraj byłem w Berlinie i była taka piekna wystawa z furkami, a między nimi znalazłem to :
COŚ
no chodzie czy to tylko atrapa była ?
STUDIE - Studyjny, znaczy się nie jexdzi, ale wsiaśc mozna było ;d I posiedziałem ^^ Przycisków zadziwiająco mąło, pieknie to wygląda

Organoleptycznie to nigdy takiego materiału nie dotykalem, niby skóra ale nie wiem jak delikatna ... Ogólnie piękny samochodzik, tzn. może nie jest piekniejszy niż Aston martin DB9 ale robi wrażenie, bo chyba o to chodzi ... no i cena ... o_O 1.000.000E Buah, gdybym miał drobne to bym sobie kupił ... No bo co ...
-=Mathis=-
01.04.2006 22:59
Teraz to wszystko tunningują

aż śmiech łapie jak popatrze na luksusowe auta które ktoś obkłada plastikowym bublem...
to ja juz wole Poloneza z laklejką na drzwaiach TUNING a na tylnej szybie powklejane wszytkie nazwy firm tuningowych jakie są...
staruszek
01.04.2006 23:24
thomsonicus a masz te fure jeszcze na sprzedaz czy faktycznie sprzedales??? mam tez 1979 rocznik zastawe ale juz 4-ro drzwiowa.. stoi jako reklama ..
Thomsonicus
03.04.2006 12:19
QUOTE(staruszek @ 01 Apr 2006 23:24)
thomsonicus a masz te fure jeszcze na sprzedaz czy faktycznie sprzedales??? mam tez 1979 rocznik zastawe ale juz 4-ro drzwiowa.. stoi jako reklama ..
no proszę! zawsze się ktoś znajdzie!

Jeszcze nie jeździ, ale za tydzień lub dwa będzie znów śmigac

Przez weekend poradziłem sobie z pompką paliwa, ale widzę że nadchodzą problemy ze sprzęgłem, no i hamulce się zastały... Gorzej będzie z elektryką bo chyba alternator też już dogorewa. Zośka rocznik
1976, 3-drzwiowa. Wcześniej miałem 5-drzwiówkę, ale podłużnice nie oparły się dzałaniu czasu i w końcu autko zaczęło się łamac

A czemu tylko stoi? Przecież tak fajnie się tym śmiga! 55KM i mieszasz 125p czy poldki (raz też zawinąłem golfaII 1300 i CC Sporting)
znacie jakies inne strony z ogłoszeniami motoryzacyjnymi...ja nzam tylko gradke, trader i allegro...
jest cos takiego jak poradnik przy kupowaniu samochodu, na co warto zwrocic uwage...
narcyzik
09.04.2006 23:23
staruszek
09.04.2006 23:43
QUOTE(Thomsonicus @ 03 Apr 2006 12:19)
no proszę! zawsze się ktoś znajdzie!

Jeszcze nie jeździ, ale za tydzień lub dwa będzie znów śmigac

Przez weekend poradziłem sobie z pompką paliwa, ale widzę że nadchodzą problemy ze sprzęgłem, no i hamulce się zastały... Gorzej będzie z elektryką bo chyba alternator też już dogorewa. Zośka rocznik
1976, 3-drzwiowa. Wcześniej miałem 5-drzwiówkę, ale podłużnice nie oparły się dzałaniu czasu i w końcu autko zaczęło się łamac

A czemu tylko stoi? Przecież tak fajnie się tym śmiga! 55KM i mieszasz 125p czy poldki (raz też zawinąłem golfaII 1300 i CC Sporting)
zostawilem koledze na poludniu kraju stoi obreklamowana i niech ma .. chlopak ..
mlody607418
10.04.2006 18:02
QUOTE(deejay @ 13 Mar 2005 12:14)
to chromowane bmw robi wrazenie!!
nie ma ktoś innych częsci gateway in stockholm??
albo co w tym stylu??
www.speedlife.se
Mam pytanie, bo mam okazje jechać do berlina a tam jest salon z bugatti i bentleyem tyle, że niemam zielonego pojęcia gdzie, bo jak znalazłem zdjęcia z tego salonu to nigdzie niema na jakiej ulicy.Pomocy, bo to jedyna moja szansa.
Z głóry dzięki, Pozdro
oto adresy salonow w berlinie(oczywiscie tych co w polsce nie ma):
ASTON MARTIN
krauthahn berlin
nestorstrasse 27-9
10709 berlin
BENTLEY
bentley berlin
waitzstrasse 14
10629 berlin
FERRARI
scuderia berlin sportwagen gmbh
schillstrasse 8
10785 berlin
niektore sa polaczone z innymi, co do bugatti to nie wiem
mathew001
14.04.2006 16:07
nie chce cie martwić ale raczej nie wejdziesz do takiego salonu prostu z ulicy. raczej trzeba sie wczesniej umówić. kupel był w Londynie i natrafił na salon Lamborghini, chiał wejść i obejrzeć, podszedł do drzwi a tam tylko guzik od domofonu i napis że trzeba być umówionym i takie tam.
Dzięki bardzo.A wiecie może co to za samochód jest bo chce wżucić na swoją strone, ale niewiem jak się nazywa.
LINKLINKPozdr.
>>tu byla odpowiedz na zlego (pierwszego) linka, na nowego nie znam<<
nie do wszystkich trzeba sie umawiac
sorrki, mały problem miałem, teraz już jest dobry.
Widać napis chevrolet tyle że jaki?
To jest chevrolet El Camino
Dzięki
Jeszcze jedno pytanko mam, a ten
LINK
ziemniak
16.04.2006 13:16
QUOTE(Iwan89 @ 14 Apr 2006 19:43)
Dzięki
Jeszcze jedno pytanko mam, a ten
LINK http://www.gmc.com/modelSelector.jsp
mam następujące pytanko :
HP = horse power ?
ziemniak
16.04.2006 19:42
Tak to licza koni mechanicznyc..........Dalem filmik z motorem co ma 499..........
Ps...Tak mi sie wydaje.....Ps tez jak cos to konie to na pewno..........Ps=Konie mechaniczne
mathew001
16.04.2006 20:08
Taa hp i ps to konie mechaniczne. a ta hayabusa ghostraidera najbardziej wyrzezany motor jaki widziałem
ziemniak
16.04.2006 20:23
Dlatego go pokazalem wam,,,,,,,,Zauwazcie ze on sobie bez problemu jeździ na kole chyba na kazdym biegu...Ten motor to cos niesamowitego.........
QUOTE(mathew001 @ 16 Apr 2006 20:08)
Taa hp i ps to konie mechaniczne. a ta hayabusa ghostraidera najbardziej wyrzezany motor jaki widziałem

nie prawda, choc mozna by zaokraglic
1 horsepower [international] = 1.0138697 pferdestarke
Golf VI
http://www.3harts.nl/VWgolfVI/index.htm
QUOTE(deejay @ 17 Apr 2006 13:13)
Ładny ten nowy Golf
oglądałem właśnie Ghostridera 4!! Jaki ta z3 copue miała silnik i ile mocy?
Z3 Coupe miały 2 silniki:
Z3 2.8 M52 6 cylinder 193 HP 231 km/h 1998 - 2000
Z3 3.0 M54 6 cylinder 231 HP 250 km/h 2000 - 2003
do 280 prawie tam koles nim pocina
Może ma zdjęty dławik
napewno. Ale jestem pełen podziwu dla kierowcy bo naprawde nieźle pocina. A sama fura tak zajebiście idzie ze to szok, az sie napalilem zeby posmigac ;p, tylko nie ma tera zgdzie i czym
QUOTE(deejay @ 17 Apr 2006 13:13)
nie prawda, choc mozna by zaokraglic
1 horsepower [international] = 1.0138697 pferdestarke
A skąd masz takie info? Przecież PS HP i KM to jedno i to samo. Ze jest jakaś różnica (w którą wątpie) można teoretycznie udowodnić przeliczając na kW
Otóż, nieługo przymierzam się do kupna auta. Prawko tuż, tuż. A ja po prawku chciłbym mieć odrazu auto. Jest opcja taka że rodzice dołożą mi pieniądze do droższego samochodu (ok. 8 tys), a jesli nie dołożą to co sam mógłbym kupić za 5000 zł. Chciałbym żeby było - oszczędne, w miarę bezawaryjne, w miarę szybkie (jakiś kompromis), wielkośc nie gra roli.
jesli ma byc szybkie to w tej cenie mozna wyhaczyc hondzie crx, tyle ze co do awaryjnosci to nie wiem jak z nia jest. na dniach ma wyjsc nowy katalog auto swiata: uzywane (kolejny juz) za 9.90, tam bedziesz mial sporo wozkow opisanych
ziemniak
18.04.2006 13:49
A ile auto ma palic.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.