QUOTE(KADZIAJ @ 11.12.2007 15:44)

Każde swiatło świeci gdzie indziej weź człowieku zastanów co piszesz, chyba tak masz w swoim nieseryjnym wozidełku. Pisałem wcześniej byłem na stacji diag. i światła nie odbiegaja od normy pod wzgledem kierunku świecenia. Więc nierozumiem twojego postu.
Byle co to według ciebie W124, poprostu rozbawiłeś mnie do bólu. Nie znasz sie wogóle na samochodach z tego moge tyle wywnioskować. Dziadostwo to twoje 55W w halogenie które ledwo co świeci w jakimś tam kosmicznie ztuningowanym autku i tyle.
Nie no nie przeginaj bo Cie zrugam jak psiaka. Nie rozumiesz co pisze to sie nie wypowiadaj. Nie nazwalem MB byle czym, jedynie xenony montowane do starego auta w miejsce seryjnych swiatel nazwalem dziadostwem - widze, ze bardzo drazliwy na jego punkcie jestes. Na pocieszenie zgodze sie, ze masz bardzo trwale auto.
Po raz kolejny wyjasnie, ze chodzilo mi o zanegowanie pomyslu montowania nieseryjnego xenonu do jakiegokolwiek auta - moze przez tys km bedzie swietnie, ale niewielki ruch reflektora (o co latwo po kilkunastu latach uzytkowania pojazdu) czy zabrudzenie na kloszu bedzie powodowac rozszczepienie swiatla i problemy dla innych uczestnikow ruchu. Stad wlasnie autopoziomowanie i spryskiwacze.
Na tym skonczmy dyskusje - Ty wiesz swoje, ja swoje.