Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Samochody
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124
Renifer
S8 + gaz ? laugh.gif Najdroższa instalacja z możliwych, poza tym to barbarzyństwo.
A ha... jeszcze przygotuj się na to że autko będzie spokojnie w mieście spijać ze 20l.

Pomijając to co napisałem wyżej to jest super wóz (pamietacie Ronina?). Wielka limuzyna z potężnym silnikiem. Można się będzie wozić cool.gif
Rav85
Fakt pali to jak smok a instalacj gazu bedzie pewnie kosztowac z 7-8tys sad.gif

Kopa ma strasznego, wgniata w fotel. biggrin.gif

Wozić sie to raczej nie, nie lubie szpanu. dry.gif

Co do benzyny to i tak bede tankowal na firme./Ojca biggrin.gif /
deejay
A8 i na gaz masakra, nie długo ktos sobie ferari kupi i tez bedzie chciał, jak kogos stac na takie auto to i na paliwo wezmie
Predator PC
QUOTE(-=eMo=- @ 06 May 2005 22:37)
Heh... Juz mi został jeden rok do egzaminu na prawko a ja od roku rozglądam się za furami ... Obliczam fundusze jakie będą na samochodzik ... I tak mam kilka kandydatów na mój przysżły pierwszy samochodzik ...:

1. Honda Civic 92-96
2. Volkswagen Golf MKIII (silnik nie mniejszy niż 1.8)
3. Opel Calibra (koniecznie 2.0 16V)
4. Honda CRX ED9
5. Opel Astra GSi
6. BMW 320 E-36
7. Mitsubishi Colt (z tym silnikiem 1.6 16V)
8. Audi A4 - cena musiałaby spaść gdybym miał go kupić ...
9. Honda Accord 93-95 - cena musiałaby spaść gdybym miał ją kupić...
10. Mitsubishi Eclipse (ten stary kwadratowy)

Podaję linki do furek które by mi pasiły. Moje fundusze szacuje na ok. 10k (nie więcej na bank) nawet mniej - ok. 8k.

1. Najlepiej jakby auto miało już seryjnie mocny silnik ktory zapewniałby mu dojście do 100km/h poniżej 9sec (więc niezbyt wysokie wymagania).
2. Autko musi fajnie wyglądać, musi mieć fajne felgi, dobry oddźwięk (czyt. tłumik/końcówke), musi być niższe niż seryjne, musi mieć fajny kolorek, musi mieć dobre granie w środku (ale to już jest mniej ważne niż to co poprzednio wymieniłem). Druga sprawa to instalacja gazowa która też zakupiłbym później. Ale tzw. tuningiem zająłbym się dopiero jak już bym gdzieś pracował ... 8000 zł - to będzie najpewniej limit na moje auto... Podobny limit miała siostra która kupiła Citroena Xantie ~~
3. Moje auto nie miałoby dużego spalania, i niezbyt dużą pojemność skokową żeby ubezpieczenie nie było zbyt wysokie ...

A co wy myslicie ? O jakim samochodzie wy byście myśleli w mojej sytuacji ? tongue.gif To jest czysta symulacja bo losy moga się potoczyć roznie ...
*

A co bys powiedzial na dorzucieniu do tej listy Nissana 200SX i Mitsubishi Eclipse??
Co do Nissanka to jak mowilem mialem okazje jechac i 9s to z palcem w dupie dla jego 2.0 7s robisz jak nic cool.gif Podobnie rzecz sie ma przy Misiu- grzeje jak nic Wkoci dla tego dosc lekiego woziku 150 konikow robi swoje Radze sie zastanowci bo mozna znalezc naprawde niezle gabloty za dobra cene Sam szukam do 10 tys zyli wiec wiem. Roznimy sie jedynie tym ze mam prawko juz od 10 miechow

Co do ubezpieczenia, kto ci kaze ubezpieczac wszystko, wystarczy ci OC wink.gif
I radze bardziej zwrocic uwage na przebieg i czy nie krecone (zawieszenie mowi wszystko) niz na rok produkcji smile.gif
Szybki
QUOTE(Renifer @ 07 May 2005 0:44)
Po danych które podajesz wygląda że Honda wzięła sia na serio za silniki... wink.gif

Honda od zawsze robiła fantastyczne silniki. Konstrukcje Hondy bywały do tego stopnia nowatorskie , że stawały się niejednokrotnie zmorą dla takich organizacji jak FIA czy FIM. Jak wiadomo są to najważniejsze organizacje sportów samochodowych i motocyklowych na świecie a prym wiedzie od zawsze w ich władzach Europa. Amerykanie mają to wszystko głęboko w dupie (może poza Fordem) a Japończycy od lat próbujący swych sił w różnych imprezach z cyklu MŚ ciągle borykają się z problemem zakazów, przy czym zakazy najczęściej dotyczyły właśnie różnych japońskich wynalazków, najwięcej zakazów zostało chyba w F1 po silnikach Hondy a miliony $ z kasy firmy na badania poszły.
Gdyby chcieć porównać dokonania Hondy i BMW na polu konstrukcji silników to BMW to kopciuszek, nieistotne jest w tym momencie co siedzi w sprzęcie dla ludu ale dokonania sportowe bo to jest prawdziwe wyzwanie i sprawdzian dla konstruktorów.

ZAGADKA jako CIEKAWOSTKA. Jaką moc miał najmocniejszy silnik w F1? Dodam dla ułatwienia,że miał zaledwie 1500 ccm i pojedynczą turbosprężarkę, zasilało go zwykłe 100 oktanowe paliwo bez żadnych "sterydów" no i oczywiście był konstrukcji HONDY. (oczywiście zmieniono przepisy i zakazano silników turbo bo nikt już Hondy nie mógł dogonić).

Edit.
Odp: 1500 KM !!!
Renifer
Zapomniałeś że BMW również dostało nagrodę za stworzenie silnika.

Silnik V8 - moc przyjemności pod gołym niebem
Kabriolet BMW 645Ci został wyposażony w 8-cylindrowy silnik o pojemności 4,4 l. Silnik rozwija moc 245 kW/333 KM przy maksymalnym momencie obrotowym rzędu 450 Nm. Płynna regulacja praktycznie wszystkich istotnych parametrów, takich jak fazy rozrządu (Bi-VANOS), skok zaworów (VALVETRONIC), a nawet długość przewodów ssących, pozwala silnikowi idealnie dostosować się do każdej sytuacji. Korzyścią dla klienta są dobre osiągi oraz zużycie paliwa wynoszące zaledwie 11,7 litra benzyny super plus na 100 km - naprawdę niewiele, jak na silnik ośmiocylindrowy (z manualną skrzynią biegów) - a także ochrona środowiska naturalnego (norma EU4/LEV). Również i pod tym względem można mówić o znakomitym silniku fascynującego auta, czego dowodem jest nagroda „International engine of the year 2002”

i jeszcze najnowszy silnik BMW Variable Twin Turbo?

Jest to wysokowydajny silnik Diesla z rewolucyjną technologią doładowania, montowany w sedanie 535d i kombi 535d, o mocy 200 kW/272 KM.

Technologia doładowania Variable Twin Turbo rozwiązuje odwieczny konflikt pomiędzy wysokim momentem obrotowym przy bardzo niskich obrotach silnika i maksymalną mocą przy wysokich obrotach. Idea, która zbliżyła te dwa światy do siebie to zmienne współdziałanie dużej i małej turbosprężarki doładowującej: Mała turbosprężarka wytwarza wysokie ciśnienie doładowania przy niskich obrotach silnika, a przy wysokich obrotach duża turbosprężarka zapewnia równomierny, ciągły wzrost mocy.

BMW 535d w standardzie oferuje filtr cząstek, spełniający normy emisji EU4. Przy 4.400 obr./min. ma moc maksymalną równą 200 kW/272 KM, maksymalny moment obrotowy rzędu 560 Nm przy 2.000 obr./min.

Najmocniejszy na świecie w swojej klasie silnik Diesla przyspiesza limuzynę serii 5, wyposażoną w sześcioprzełożeniową automatyczną skrzynią biegów, od zera do 100 km/h w ciągu zaledwie 6,5 sekund. Prędkość maksymalna wynosi 250 km/h, a wysokowydajne 17-calowe hamulce zapewniają bardziej niż adekwatną zdolność hamowania. Pomimo tych doskonałych osiągów auta zużycie paliwa w/g cyklu EU wynosi jedynie 8.0 litrów/100 km.

Źródło: BMW Polska

Potem naśladowcą stał się Mercedes i w odpowiedzi stworzył silnik z 3 turbinami.

PS. jakbyś nie zauważył, w cytowanym przez ciebie fragmencie mówię to z przymróżeniem oka wink.gif
Predator PC
QUOTE(Rav85 @ 10 May 2005 11:05)
Co byscie powiedzieli na cos takiego??

Audi

przymierzam sie to nabyc.

Sprzedac astre Gsi, starzy mi troche dołoża, mam troche zaskórniaków + drobna pozyczka z banku.

Jak ktos wie ile kosztuje zalozenie gazu do tego S8 to niech napisze.
*

Do takiego wozu Gaz?? dry.gif Nie bardzo Ale jesli juz uprzesz to nie wypada ladowac nie sekwencyjny bo po pierwsze zgnoji silnik i przegladzik co chwile murowany i inne problemy (a czesci do tego kolosa sa nieslychanie drogie-ponizej tysiaka to schodzi chyba uszczelka biggrin.gif ) Wiec sobie policz Gaz sekwencyjny sterowany kpmputerowo do BMW 528 ojciec kumpla zabulil 8tys No wiec policz Cena zalezy od ilosci zaworow/cylindrow, marki (jak rowniez model-gdyz dowalaja jak widza ze drogie autko) i pojemnosci jak rowniez samego silnika i jego "nowoczesnoci". W tym przyapdku to nie pojdzie niej jak z 15tys Powodzenia rolleyes.gif
Michmiel
QUOTE(Rav85 @ 10 May 2005 11:05)
Co byscie powiedzieli na cos takiego??

Audi

przymierzam sie to nabyc.

Sprzedac astre Gsi, starzy mi troche dołoża, mam troche zaskórniaków + drobna pozyczka z banku.

Jak ktos wie ile kosztuje zalozenie gazu do tego S8 to niech napisze.
*

Jak dla mnie zupełnie nie opłacalna inwestycja auto ma już 10 lat i płacić za niego 40tyś zł + 8tyś gaz bezsens
za tą cene dostaniesz o wiele nowsze A6 czy A4 lub bardzo ładne BMW LINK
Rav85
Ostatecznie moglbym pomyślec o a4 sedan.

troche tańszy i jest duzo czesci w sprzedazy do tuningu.

Do tego A8 nie widzialem nawet brewek na lampy. sad.gif

najtaniej znalazlem tylnia klape do a8 z 2003r za 400zł he he.

Renifer
A dla fanów BMW i nie tylko mam test BMW M6 punk.gif co prawda po węgiersku ale filmik warto obejrzeć...
W drugiej części filmu widać jak redaktor jeździ po torze i pod jakim jest wrażeniem cool.gif
Polecam excl.gif
http://dl.totalcar.hu/tc320_3.wmv
Michmiel
coś się nie chce sciągnąć dry.gif
updejt: poszło za 10 razem blink.gif
Renifer
A mi się nie chce ten twój link do bmw otwierac icon_cry.gif
-=ostry=-
LINK bardzo fajna strona z tapetami samochodów tworzonymi w programach 3d..ale nic nie zastapi prawdziwych :FD
Predator PC
Wracajac do tej Audiczki S8 uzywanej - czy nie lepiej jakas BMW 5 zakupic i rownie dobrze sie cieszyc A jak juz chcesz miec ekonomie to poszukaj diesla 2.5 Bezproblemowo kupisz do 40 tys Bo to troche glupie kupowac co sie w filmie zobaczy tongue.gif

PS Ja bym jednak nie polecal kupowac zadnego niemca jesli zwracasz duza uwage na ubezpieczenie Bo jednak takie autko wypada ubezpieczyc na wszystko, samo oC nie wystarczy Musisz wiedziec ze firmy ubezpieczeniowe zaliczaja do aut o podwyzszonym stopniu kradziezy takie marki jak: Audi, BMW, VW, Merc i reszta inny egzotykow wiec koszty ubezpieczenia beda bardzo duze, dodatkowo przy kradziezy nie otrzymasz pelnej kwoty na jaka jest ubepizeczone autko lecz jakies 80-90%, jak nie wierzysz idz sie zapytaj w PZU badz Warcie czy tam gdzie Spowodowane jest to wlasnie czestymi kradziezami a jeszcze kiedys wymuszeniami na ubezpieczycielach zwrotow na fikcyjne kradzieze drogich marek Wiec zastanow sie z tym kupen Audiczki S8 bo nie mysl ze za te 39 tys bedziesz mial, niestety licz sie jeszcze z ok 20 tys (lacznie z instalka) Ale ty decydujesz a ja tylko mowie biggrin.gif
Michmiel
QUOTE(Renifer @ 11 May 2005 19:05)
A mi się nie chce ten twój link do bmw otwierac icon_cry.gif
*

Poprawione... nie wiem czemu ale chyba forum nie obsługiwało tak długiego adresu
Rav85
tA BETA Z TWOEGO LINKU TO CALKIEM W CI....

TYLKO SZKODA ZE NIE UMIEM NIEMIECKIEGO

miec cos takiego to dopiero frajda
Renifer
Panowie... to jest autko dla mnie:
BMW 325 Ci, skrzynia sekwencyjna SMG, pakiet M, skóra, felgi 18" i do tego coupe lmaosmiley.gif
http://www.autoscout24.pl/home/index/detai...om=&euroto=&zip
...jedyny minus, to cena stretcher.gif
Michmiel
RAV Ten twój link też się nie odpala laugh.gif Przerób go w TINYURL. Bo tak długich adresów forum chyba nie trawi
deejay
Renifer kupuj ta beje bo Ci ja sprzatne sprzed nosa tongue.gif tez mi sie spodobała biggrin.gif
Renifer
No ta betka jest baja...

A zobaczcie co przygotowała Fulda we współpracy z Maybachem...
Super auto spotrtowe na bazie Maybacha 57.
5,9 l V12 z doładowaniem, produkujący moc 700KM (1020nm) ponoć rozpędził tą limuzynę do 351.45 km/h icon_confused.gif a setkę robi w 4,4s blink.gif
Info, tapetki i foty macie tu:
http://www.das-projekt.com/EN/impressions_start.html
deejay
QUOTE(Renifer @ 12 May 2005 16:23)
No ta betka jest baja...
A zobaczcie co przygotowała Fulda we współpracy z Maybachem...
Super auto spotrtowe na bazie Maybacha 57.
5,9 l V12  z doładowaniem, produkujący moc 700KM (1020nm) ponoć rozpędził tą limuzynę do 351.45 km/h icon_confused.gif a setkę robi w 4,4s blink.gif
Info, tapetki i foty macie tu:
http://www.das-projekt.com/EN/impressions_start.html
*

pierwsze skojarzenie, to jakis batmobil blink.gif
mi sie podoba po Gotham City moZna by było jezdzic biggrin.gif
-=ostry=-
Shelby GT 500 smile.gif
Silnik: V8; OHV; umieszczony z przodu, napęd na tylne koła; chłodzony wodą; stopień sprężania: 10.5:1 stalowy blok
Pojemność: 7015 cm3
Moc Maksymalna: 355 KM / 5400 obr./min.
Maks. Moment Obrotowy: 570 Nm / 3200 obr./min.
V-Max: 240 km/h
Przyspieszenie:
(0-100 km/h) 6,7 sec.
Skrzynia Biegów: 4-biegowa manualna
Zużycie Paliwa: -Minimalne: 11 l/100km
-Średnie: 16 l/100km
Wymiary, masa: -Długość całkowita: 4739 mm
-Szerokość całkowita: 1800 mm
-Wysokość całkowita: 1310 mm
-Rozstaw osi: 2743 mm
-Rozstaw kół przednich: 1473 mm
-Rozstaw kół tylnych: 1473 mm
-Pojemność zbiornika: 68 litrów
-Prześwit całkowity: 167 mm
-Masa własna: 1490 kg

Opony: Godyear:
Przód- E70-15
Tył- E70-15
Stosunek Masy Do Mocy: 0.24 bhp/kg
Przełożenie: - 0-30mph 2.8sec
- 0-40mph 4,0sec
- 0-50mph 4,9sec
- 0-60mph 6,7sec
- 0-70mph 8,1sec
- 0-80mph 11,8sec

Proporcje Biegów: -pierwszy: 2.32:1
-drugi: 1.69:1
-trzeci: 1.29:1
-czwarty: 1.00:1

Przełożenie Dyferencjału: 3.25:1
Pojemnośc Układu Chłodzenia: 5 litrów
Podwozie: Rama Spawana
Nadwozie: Karoserai ze stali i włókna szklanego
Promień Skrętu: 11,5 m.

FOTO

Ren cos dla ciebie smile.gif felgi do Beemek LINK
Renifer
Jest tapetownia z Maybachem Exelero:
http://www.desktopmachine.com/cars/11-Mayb...pers.html?t=347
deejay
QUOTE(Renifer @ 13 May 2005 18:13)

juz chyba zaczne składać na to auto, to mi się podoba kubełki, podstawa w aucie do tego jakaś poreczna kierownica
Renifer
QUOTE(deejay @ 13 May 2005 18:54)
juz chyba zaczne składać na to auto, to mi się podoba kubełki, podstawa w aucie do tego jakaś poreczna kierownica
*

Może twoje zapały ostudzi troszkę ten link: wink.gif
http://www.autoscout24.pl/home/index/list....0&action=szukac
deejay
QUOTE(Renifer @ 13 May 2005 18:56)
Może twoje zapały ostudzi troszkę ten link: wink.gif
http://www.autoscout24.pl/home/index/list....0&action=szukac
*

tego bym nie kupił wolałbym M5 lub cos ze stajni AMG ewentulnie S8
ale moge sobie tak pisac huh.gif
Renifer
Michmiel dał mi dzisiaj bardzo ciekawego linka:
Top Gear porównanie BMW M3 E46 z Audi S4:
http://www.yoyo.org/~andy/private/TopgearM3.wmv
deejay
QUOTE(Renifer @ 13 May 2005 19:08)
Michmiel dał mi dzisiaj bardzo ciekawego linka:
Top Gear porównanie BMW M3 E46 z Audi S4:
http://www.yoyo.org/~andy/private/TopgearM3.wmv
*

sa moze plskie napisy?? ja juz mam kilka odcinkow, nie ma to jak angielski humor mad.gif
zimaq
Zna ktoś jakieś POŻĄDNE strony z wozami tuningowanymi do nielegalnych nocnych wyścigów ( coś a'la Fast and Furious )? Jak tak to zarzućcie linkiem.
Byłbym wdzięczny.
( wujek google na pierwszych 7 stronach pokazuje same badziwia, wiec odechciało mi się szukać ;P )
Renifer
Looknij tu:
http://videos.streetfire.net/
Andi
Ładny rancik, że aż usiąść mozna
http://img57.echo.cx/img57/6633/lappen8iz.jpg
Renifer
No istotnie rancik godny zauważenia;)

Film z BMW M5 i M6:
mms://stream1.m6.fr.ipercast.net/m6.fr/d/05/05/12/d050512180208SIRAA9220100.wmv

Pliki mms: możecie zassać np. przy pomocy programu Net Tranport.
Renifer
Ponad 1200 konny Viper (moment większy niż 1200nm):
http://x102.putfile.com/videos/b5-13021292626.wmv

PS. zabrakło im hamowni laugh.gif
deejay
QUOTE(Renifer @ 15 May 2005 11:22)

PS. zabrakło im hamowni  laugh.gif
*

ale kultura pracy silnika miodzio biggrin.gif
Michmiel
Na sieci znalazłem dwa fajne porównania
LINK - Mercedes S600 vs Audi A8 and Maybach 62
LINK - Mercedes C320 vs Audi A3
LuKaS_P
QUOTE(Renifer @ 15 May 2005 11:22)

PS. zabrakło im hamowni  laugh.gif
*

Myślałem że mu rozpierdzieli ten silnik blink.gif . Jak go wziął na obroty to mi sie tylko z jednym skojarzyło >> odżutowiec ... cool.gif
Renifer
Jak ktoś nie mógł ściągnąć filmu z posta:
http://www.nvision.pl/forum/index.php?show...ndpost&p=234903
to znalazłem ten sam film spod normalnego linka:
http://users.pandora.be/p997s/turbo.fr%20-...M5%20&%20M6.wmv
ropniok
QUOTE(-=ostry=- @ 13 May 2005 10:16)
Shelby GT 500 smile.gif
Silnik:  V8; OHV; umieszczony z przodu, napęd na tylne koła; chłodzony wodą; stopień sprężania: 10.5:1 stalowy blok 
Pojemność:  7015 cm3 
Moc Maksymalna:  355 KM / 5400 obr./min. 
Maks. Moment Obrotowy:  570 Nm / 3200 obr./min. 
V-Max:  240 km/h 
Przyspieszenie:
(0-100 km/h)  6,7 sec. 
Skrzynia Biegów:  4-biegowa manualna 
Zużycie Paliwa:  -Minimalne: 11 l/100km
-Średnie: 16 l/100km 
Wymiary, masa:  -Długość całkowita: 4739 mm
-Szerokość całkowita: 1800 mm
-Wysokość całkowita: 1310 mm
-Rozstaw osi: 2743 mm
-Rozstaw kół przednich: 1473 mm
-Rozstaw kół tylnych: 1473 mm
-Pojemność zbiornika: 68 litrów
-Prześwit całkowity: 167 mm
-Masa własna: 1490 kg

Opony:  Godyear:
Przód- E70-15
Tył- E70-15 
Stosunek Masy Do Mocy:  0.24 bhp/kg 
Przełożenie:  - 0-30mph 2.8sec
- 0-40mph 4,0sec
- 0-50mph 4,9sec
- 0-60mph 6,7sec
- 0-70mph 8,1sec
- 0-80mph 11,8sec

Proporcje Biegów:  -pierwszy: 2.32:1
-drugi: 1.69:1
-trzeci: 1.29:1
-czwarty: 1.00:1

Przełożenie Dyferencjału:  3.25:1 
Pojemnośc Układu Chłodzenia:  5 litrów 
Podwozie:  Rama Spawana 
Nadwozie:  Karoserai ze stali i włókna szklanego 
Promień Skrętu:  11,5 m. 

FOTO

Ren cos dla ciebie smile.gif felgi do Beemek LINK
*

ciekawe ostry czy ty wogóle wiesz co tu napisałeś. Bo jak wiesz to napisz mi co znaczy koła Przód- E70-15
Tył- E70-15
oraz jednostka bhp
oczywiście co znaczy bhp bo wydaje mi sie że w polsce urzywa się oznaczenia konie mechaniczne czy tak?
-=ostry=-
skopiowałem te dane z jedej ze stronek w internecie..
ropniok
taak ostry pod tym linkiem to felgi faktycznie tylko do bmw!
-=ostry=-
a moze nie ??? przeczytaj głosno i wyraznie nazwe stronki www.bmwauto.net
Paragorn
QUOTE(-=ostry=- @ 17 May 2005 21:57)
a moze nie ??? przeczytaj głosno i wyraznie nazwe stronki www.bmwauto.net
*

tak -=ostry=- on wie ze to są do BMW!! ale myślał ze Ty myślisz że to TYLKO do BMW jest!!
Renifer
QUOTE(ropniok @ 17 May 2005 21:40)
oczywiście co znaczy bhp bo wydaje mi sie że w polsce urzywa się oznaczenia konie mechaniczne czy tak?
*

Oznaczenie anglojęzyczne oznaczające break horsepower czyli po naszemu koń mechaniczny.

A te felgi mogą być do różnych autek a stronka podpięta jest pod domenę bmwauto.net tongue.gif
Chyba nie ma się o co kłócić...

Dla chętnych test Hondy Civic Type-R z Renault Clio Sport:
http://www.putfile.com/media.php?n=Honda-Vs-Renault
-=ostry=-
Ren cos dla ciebie biggrin.gif
LINK smile.gif
ToXic!
siemaaa , ja tak troszeczke OT. Zna ktoś jakieś ciekawe stronki z przepisami ruchu itd, znaki, tylko cos takoego super? Jestem w trakcie robienia prawka wiec sie przyda ;p
-=ostry=-
ToXic LINK
inna fajna strona..tam masz u góry zakładke testy ... ale zeby je zrobic musisz sie zarejestrowac..
LINK
Michmiel
Nie wiem czy było ale daje do myślenia LINK
deejay
dzisiaj mialem ciekawy dzien od 11 do 3 na tuning show, a pozniej wyscigi na 1/4 mili biggrin.gif
zamieszcze pozniej jakies fotki
Renifer
Fifth Gear pobawili się nowym M5:
http://www.rhua.f2s.com/Carpics/5thGearM5.avi
Renifer
Fajny filmik z bimerami:
http://www.euromelee.com/HIN05.wmv

PS. nie tylko fanom beemek się spodoba afro.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB