Znajomy ma takie dwa saaby w Australii. Jeździ, leje, jeździ, nic nie wymienia, jeździ itd. No a że brzydkie to jak... to już inna sprawa.
co byscie wybrali z posrod tych trzech aut
MG TF
SLK 230
Mazda MX-5
to sa 3 autka ktore mi sie podobaja, sa jeszcze jakies inne ciekawe prpozacje w tym segmencie?? cenowo do 25 tys
przychylalbym sie do mercedesa fakt drogi ale udana konstrukcja, tylko przednie lampy odrazu do wymiany
Dinan 335i vs. seryjna M3http://www.webridestv.com/showvideo.aspx?video=79736deejay... najbardziej stylowy mieciu a największy fun z jazdy mazda.
Ja byłbym za mercedesem...tamte trochę za babskie
ten model bmw niespecjalnie mi sie podoba, najlepsze osiagi na prostej zapewnia mercedes, a w zakretach to pewnie MG ze wzgledu na centralnie umieszczony slinik
QUOTE(Renifer @ 31.05.2008 15:19)

Piękne furki , filmik jeszcze raz potwierdza że M-ki ( 3 , 5 , 6 ) to jedne z najlepszych , jeśli nie najlepsze auta na świecie . Moim osobistym marzeniem jest M6

( Połączenie stylu jazdy z sportowego sedana - 5M + oraz sportowy , agresywny styl coupe - M3 = M6 , może nie najpiękniejsza , to kwestia gustu , jednak samochód służy do jazdy a nie do gapienia się na niego

)
U mnie z realnych marzeń E39 530D a z abstrakcyjnych E60 M5
PS. Moga być odpowiedniki Audi
E39 - mój ojciec ją ma , super fura , miałem okazję się przejechać i stwierdzam że dobre marzenie
Co do M6 , mam w planach zostać pilotem ( nie od telewizora

) wiec może kiedyś mnie będzie stać .
QUOTE(deejay @ 31.05.2008 14:41)

co byscie wybrali z posrod tych trzech aut
MG TF
SLK 230
Mazda MX-5
to sa 3 autka ktore mi sie podobaja, sa jeszcze jakies inne ciekawe prpozacje w tym segmencie?? cenowo do 25 tys
przychylalbym sie do mercedesa fakt drogi ale udana konstrukcja, tylko przednie lampy odrazu do wymiany
.gif)
ja polecam
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4787323Wystarczy umyć i masz SL w dobrym stanie. Względem SLK nie ma co porównywac. Zdecydowanie trwalszy i lepszy samochód.
starsze drozsze w zakupie i utrzymaniu, i ma miekki dach, spalanie pewnie tez na wiekszym poziomie
Proponuje przejechać sie obydwoma i porównać ich jakość wykonania i prowadzenie. SLK robi wielki ukłon. Oczywiscie nie jest to auto do codziennego uzytku. SLK zresztą też nie bo kto by sie chciał cisnąć w tak małym aucie i z takim twardym zawieszeniem. Tylko jako drugie auto raczej do rekreacji. Aczkolwiek wiadomo pod wzgledem kosztów eksploatacji SLK jest nieznacznie tańszy, tylko nieznacznie bo jest znacznie awaryjniejszy.
Do codziennego użytku wolałbym CLK
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4957957
clk to juz inny segment, i napewno jest wiele ciekawszych aut z mojego punktu widzenia
staruszek
04.06.2008 15:58
A ze tak wtrace, co myslicie o zony baleronie?
Oldschool ale fajne autko... ma swój klimat i zawsze będzie trochę egzotyczne. To na plus
QUOTE(Renifer @ 04.06.2008 15:53)

oj cieszy oko, cieszy
-=Mathis=-
04.06.2008 18:39
QUOTE(GOMEZ @ 04.06.2008 16:20)

Fajnie by było mieć oba
Może niedługo marzenia się spełnią
Szejk Jasim
04.06.2008 21:43
panowie, załóżmy ze mamy nieograniczoną sume przeznaczyc na auto, ma to by sportowy, ful wypasiony samochodzik, jaki by był wybór?
BMW M6 2007', 5000cm3, 500km. Jak masz 200tyś zł na zbyciu to możesz śmiało brać to autko.
wojtek_blekitny
04.06.2008 22:16
QUOTE(Szejk Jasim @ 04.06.2008 21:43)

panowie, załóżmy ze mamy nieograniczoną sume przeznaczyc na auto, ma to by sportowy, ful wypasiony samochodzik, jaki by był wybór?
Charger r/t 69' >500KM
albo
E34 M5 VS MOTOR >1000KM
+ własna stacja paliw w każdym przypadku:spoko:
PS> W sumie prawie każde M5 [E34, E39, E60

], może być też nowy Challenger

@down. Ja się już oswoiłem z linią stylistyczną BMW zapoczątkowaną przez E65, a E60 ostatnio bardzo mi się widzi.
Porsche Carrera GT

Poza tym, wg mnie E60 jest okropnie brzydkie i paskudne !! Ten samochód wygląda jak jeden wielki tłuścioch...
M6 ? Z przodu wygląda ok, ale spójrzcie na tył tego samochodu, masakra
Właśnie tył tego auta jest cudowny, dosyć nietypowy, ale piękny. O gustach się nie dyskutuje.
MI się bardzo E60 podoba. Masywna, drapieżna stylistyka... nie jakaś tam popierdółka

No ale nie każdemu musi się podobać.
M6 za to mi się nie widzi.
a ja bym chciał mieć (na początek) gdybym miał nieograniczoną kasę,ford mondeo st 220,sportowa sylwetka, 18' koła,ponad 220km w silniku, ale to niestety tylko marzenia, ja z wielkim trudem staram się uzbierać na prawo jazdy
Mercedes SLR 626 koników i jedyne 1.9 MLN złotych
MI się bardzo E60 podoba. Masywna, drapieżna stylistyka... nie jakaś tam popierdółka laugh.gif No ale nie każdemu musi się podobać.
Za dużo jeździ tego na ulicach. U mnie na dzielnicy są takie trzy w tym moja koleżanka ma jednego. Nie mogę już na to auto patrzeć. No a M6 jeszcze nie widziałem u mnie w mieście.
staruszek
05.06.2008 17:04
Jak by co .. i o marzeniach mowimy ... Eleanor..... albo AC Cobra z legendarnym 427 Hemi
-=Mathis=-
05.06.2008 18:25
Hmmm... Dream Car? Audi R8
.gif)
Po prostu cudo współczesnej techniki
.gif)
Dodatkowo stylistyka jak na Audi przystało ponad-czasowa
.gif)
A jako auto do cyckania, głaskania i słuchania to Ford Mustang Shelby GT500 "Eleanor" mhhmmm
QUOTE(KADZIAJ @ 05.06.2008 10:03)

Mercedes SLR 626 koników i jedyne 1.9 MLN złotych

Wole SL65AMG

minimalnie mniej koników i Momentu, ale jest 2x tańszy ^^
Przyznam racje jako fan MB coraz większy szacunek zyskuje u mnie AUDI za klasyczną ponad czasową stylistyke. Poprostu one sa piękne
GOMEZ koni ma mniej bo 612 silnik 5980cm V12. Ale SLR jest rzadszy
Masz rację, Audi trzyma styl który zapoczątkowało w 94'. To na +. Na minus oceniam wnętrza np. nowej A4. TRAGEDIA, po pierwsze mało miejsca, głową walę o dach jak się wyprostuję, jak odsunę fotel do tyłu nikt nie ma miejsca z tyłu, jak podsunę do przodu to muszę "się rozkraczyć". Poza tym plastyk, urywający się schowek.
nawet tania ta audiola
V12 7.3
CAMARO... jest piekny!!!
AUDI robi najfajniejsze bryki z wielkiej 3 - meś, audi, bmw. Mesia stawiam na koncu - jakies sa takie z dupy.
Ja mam taka wielka czworke aut, ktorych jestem fanem:
BMW, Audi, Honda i nowe Volkswageny
Porsche i Ferrari jakos mi sie nie podobaja
-=Mathis=-
05.06.2008 20:28
QUOTE(Rav85 @ 05.06.2008 19:13)

To jest piękne połączenie amerykańskiego brzmienia i europejskiej stylistyki
.gif)
mmmm
tylko utrzymanie takiego auta kosztuje...
Nowe Volkswageny? A co w nich fajnego? Chyba jedynie Golf V GTI...
Passat i Jetta mi sie podobaja - ot takie auta do codziennej jazdy
Passat b7 combi niestety nosi miano "auta przedstawiciela handlowego" tak samo jak octavia. Jetta, fakt, bardzo fajne autko.
b7 ? Z tego co mi wiadomo, na razie to są b6
A mi sie podoba Volvo S60 D5 , mowie wam kozacka fura
Szejk Jasim
06.06.2008 13:49
s 60 albo 70 nówke tatus ma w pracy na delegacje, jakies takie o są te volva, moj lexusik lepszy
mi by starczyło i , byl bym zadowolony, może za parę lat
http://moto.allegro.pl/item374122849_ferrari_456_gt.html
mi by wystarczyło porsche carrera gt - kupię jak wygram w toto-lotka
tomek.gb
06.06.2008 14:42
QUOTE(Rav85 @ 06.06.2008 13:52)

mi by starczyło i , byl bym zadowolony, może za parę lat
http://moto.allegro.pl/item374122849_ferrari_456_gt.htmlJestem ciekawy jakie ma spalanie
Jak byś nim spokojne jeździł (max 90km/h) to więcej niż 15-17L nie połknie
mając takie ferrari albo porsche to kto by jeździł spokojnie? przecież takim autem jeździć spokojnie to grzech
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.