norbi edytowałem twojego linka powinno działać teraz.
Dzięki wielkie
Szkoda, że jakość jest słaba. Ja swoją mam utrwaloną jedynie na zdjęciach analogowych....
Wcześniej wkleiłem fajny filmik jak można go ujeżdżać biggrin.gif
Jak bym widział mojego kumpla.... Teraz już nie mam z nim takiego kontaktu, ale kiedyś jak miał Meganke...... Co on z nią wyprawiał.... Kat niesamowity. Któregoś dnia pojechaliśmy do servisu. Pracownik wszedł do kanału, po czym stwierdził, że : "Pan to poza ręcznym chyba nie używa innego hamulca"
Całe zawieszenie przestawione.... No ale on sobie mógł pozwolić na takie coś. Dziewczynę miał dzianą - wypożyczyła mu na czas naprawy inną Megankę.
Wracając do Będziesz Miał Wydatki, mój kolega do starej E30 (jeszcze z wąską lampą) wsadził silnik 2.8 na Vanosie. Nic więcej nie zmieniał, a w aucie wcześniej siedział poczciwy 1.8. Więc oponki nie za szerokie, z tyłu bębny, itd. Ale jakiego to ma kopa i jak to może "tańczyć"! Chodzenie bokiem, to jego specjalność. Znajomi teraz jeżdżą dość często do Ryk na lotnisko, bo tam można się nieźle powściekać....
Znalazłem
STRON z fotkami Betek z mojego miasta w Rykach. Jest tam też zdjęcie tej starej E30 (niestety już po akcji).