QUOTE(Danielo @ 10.10.2008 22:52)

Ale z drugiej strony mieć EVO 8 i zamienić je na „dresowóz”.

->
QUOTE(KoniQ @ 10.10.2008 23:19)

A ja chcialem w przyszlym roku kupic jakas e36 w full wypasie

Bede dresiaaaaaaaaaaaaarzem

Co do Skody to najbardziej nie nawidze kierowcow tych samochodow - wiekszosc tatusiowozow to Skody, ulubiona marka dziadkow i wiekszosci kobiet.
Auto nie czyni człowieka , ważne, żebyś Ty był zadowolony.
Co do kierowców określonej marki, to nie wrzucałbym ich "do jednego wora".
Choć de facto kolegi dziadek ma Favoritkę. Zostało mu farby od malowania płotu, więc i felgi zielone
QUOTE(GOMEZ @ 11.10.2008 9:44)

Wymagajacy koleś
Dresowóz to jest stare rozlatujące się BMW (niekrórzy, szczególnie nadmienieni własciciele uwazają go za klasyczny wóz sportowy) który po "Tuningu" zewnętrzym (czyt. dodanie naklepjek z napisami "sport", "turbo" itp zakrywających dziury od rdzy w karoserii) oraz "Tuningu" mechanicznym (wymiana starego oleju na troche młodszy+ filtr sportowy z allegro za 12zł, niewspominając juz o wydechu, a raczej jego końcówce) ryczy na zawołanie właściciela jak torturowany zakładnik
Nie o ile bedziesz o to auto dbać, nieubierzesz go jak Choinki, każdy start z skrzyżowania nie będzie kończył się piskiem opon, a w środku nie bedzie grała muzyka tak że poluzowywać się będą części
Mnie też nazwiesz dresiarzem w dresowozie, bo mam krótko ostrzyżone włosy, a mój TDS E34 już 14 lat?? <wiem, nie mówiłeś nic o długości włosów. Jeszcze

>
Jeżdżę normalnie, muzyki w aucie generalnie nie słucham, a jeśli miałbym inwestować w wygląd, to tylko tak, by moje auto wyglądało w ten sposób:

<oczywiście bez znaczków M5>.
Rav,
gratuluję zakupu i witam w gronie posiadaczy auta firmy produkującej dresowozy
KoniQ, pytałeś o konserwację podwozia i nadwozia. Na "górę" najlepiej jakiś wosk. Na podwozie z kolei możesz zastosować specjalną masę bitumiczną [np.
TAKĄ ].
Aczkolwiek realnie lepiej na podwoziu trzyma się ...... MINIA
Kwestia Twojego sumienia, czy będziesz jeździł z czerwonym podwoziem
PS1.
KLIK - dresowóz?
PS2. Z innej beczki- prawie jak VT

Jak wg Was lepiej [przyciemniane kierunki/lampy M5/seria].
Z góry mówię, że całych lamp na czarno nie pomaluję- wiocha jakich mało.