Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Samochody
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124
Renifer
Tak się kończy taka zabawa:
http://jalopnik.com/cars/gumball-3000/gumb...lity-257447.php
PIT
QUOTE(energysnake @ 05.11.2008 11:55) *

PIT no nie do końca to rozwiązanie jest dobre , bo narażasz na utratę życia jadących "normalnie" wacko.gif

ma jeszcze jedno wyjście tylko musi odpuścić, hamować i pakować się grzecznie za mną. jak tego nie zrobi to ma pecha.
hiro
Czy tobie nigdy sie nigdzie nie śpieszyło??
Czy jak widzisz w lusterku wstecznym jak sie do ciebie szybko zbliża samochód to mu zjeżdżasz??
Renifer
Jest tak jak mówisz tylko dla tych bogatych kolesi to dobra zabawa stwarzanie zagrożenia na drodze.
Powini wziąc przykład z Gran Turismo Polonia, które jest wyprawą na tor i tam wyżywaja a nie na drogach publicznych. Trochę to beton że ma to taki przyklask w społeczeństwie... no ale kto bogatemu zabroni arge.gif
PIT
QUOTE(hiro @ 05.11.2008 12:35) *

Czy tobie nigdy sie nigdzie nie śpieszyło??

śpieszyło się, ale trzeba mieć wyobraźnie... rozumiem przycisnąć mocniej jak są warunki na drodze, ale wyprzedzać jak wariat na skrzyżowaniu/przez linię ciągłą/pas wyłączony z ruchu/przy przejściu dla pieszych i pakować się na siłę w inne auta to idiotyzm i bandyctwo.

Czy jak widzisz w lusterku wstecznym jak sie do ciebie szybko zbliża samochód to mu zjeżdżasz??

zawsze zjeżdżam jak ktoś jedzie szybciej, jak tylko jest możliwość, jak jest do tego wolny pas ruchu.
KADZIAJ
czasem wskazowka jest na samym dole i dopiero jak pukne wraca na normalny poziom

ehh ta elektronika w RN tylko pozazdrościć chytry.gif
GOMEZ
http://pl.youtube.com/watch?v=7sTVwrOjMn4&feature=related wub.gif

Nie tylko ładna fura, ale i dobrze ją słychać devil2.gif Fotki: http://www.lateral-g.org/distad/

Info:
One of a kind custom, updated body kit, Black on Black, over $250,000 invested, pro built 522 Merlin engine, twin whipple super chargers, alum heads, 1200 horse power, all top of the line parts and polished, Richmond 6 speed transmission, upgraded performance suspension, custom made 19 in HRE wheels, heavy duty 4 wheel disc brakes etc, factory air conditioning, PW, custom made factory gauges with 250 mph speedometer, 4 in custom exhaust, 50 gallon custom made fuel cell, all professionally built, numerous hand fabricated parts. Only 100 miles since built. Recarro seats, flared body, words can not describe this car! Absolutely the best custom Corvette in existance. Show stopper and incredible performance and handling this car breaks traction at 100mph. More horsepower at idle than a new Vette or Viper at max performance.

C_A_T
omg jaki potwór ohmy.gif nice... devil2.gif
Renifer
I jaki piękny parapet na tylnich felgach wub.gif
KoniQ
Zobaczcie jak ktos pieknie zaparkowal pod moim blokiem. I pozniej wielkie zdziwienie na twarzy, ze ktos przejechal po calym boku gwozdziem, albo zarysowal.
http://i37.tinypic.com/mkf8nt.jpg
I jak tu lubic wlascicieli Skody mad.gif
BigBen
Jak widzę takich gnoi co zajmują tak miejsce, że jeszcze jedno auto by się zmieściło, to mnie szlak trafia. Ale co im można zrobić? Chyba tylko gwoździk... rotfl.gif
Rav85
u mnie debil smartem parkuje na 2 miejsca non stop, chyba mu poprzerzynamy opony bo mamy go już dość
Żylak
U nas na cmentarzu 2 auta widziałem dosłownie na skos miejsc wyznaczonych do parkowania liniami 1 listopada. A dużo aut nie miało gdzie stanąć. Zmarli się na widok tego pewnie w grobach przewracali. szczerbaty.gif
Renifer
KoniQ... nie przesadzaj. Krzywo zaparkował ale nie takie kwiatki się widziało wink.gif
PS. i tak nie lubie skodziarzy szczerbaty.gif
Danielo
http://pl.youtube.com/watch?v=7sTVwrOjMn4&feature=related

Tylko amerykanie potrafią tak kaleczyć samochody.

KoniQ
QUOTE(Renifer @ 08.11.2008 0:02) *

KoniQ... nie przesadzaj. Krzywo zaparkował ale nie takie kwiatki się widziało wink.gif
PS. i tak nie lubie skodziarzy szczerbaty.gif

Nie widac tutaj jak zaparkowal dokladnie. Z okna widok byl znacznie lepszy, pozniej, az wyszedlem przed blok "podziwiac" i zdjecie nie oddaje 1/100 umiejetnosci tego skodziarza.
KADZIAJ
QUOTE(BigBen @ 07.11.2008 20:30) *

Chyba tylko gwoździk... rotfl.gif

Potem sie ludzie dziwią co za chuligaństwo na osiedlu sie szerzy. A jakby Ci ktoś przejechał gwoździem? Miło by Ci było... Chyba nie

Poprostu możesz kolesia złapać i powiedzieć kilka słów na opamiętanie. A nie od razu niszczyc mu auto.

Co wy z tymi skodziarzami? Fakt dawniej ludzie jeżdżący w skodach byli specyficzni. Ale teraz już tak nie jest, to sie zatraca. Skoda według mnie to dobre solidne auto.
Rav85
chodzi o to ze skody to przeważnie firmowe auta i , osoby nimi jeżdżące czuja się jak młody bóg po przesiadce z firmowego seicento .

u mnie to jest plaga nowych passatow na pęczki tego jeździ, jak maluchów kiedyś, gdzie nie spojrzę to nowy passat
BigBen
Potem sie ludzie dziwią co za chuligaństwo na osiedlu sie szerzy. A jakby Ci ktoś przejechał gwoździem? Miło by Ci było... Chyba nie

1. To była ironia.
2. Staram się dostosować do innych uczestników ruchu więc nie widzę powodu aby ktoś mógłby mi zarysować samochód.
3. Skodiarzy nienawidzę bo to przeważnie przedstawiciele handlowi, którzy "rządzą" na drodze i myślą że są kimś.
tommi
Oj Panowie przesadzacie z tym stereotypem "skodziarz". Niestety ale nie tylko przedstawiciele Skodami jeżdżą po Polsce ale też w dużęj mierze Oplami (Astra), cieniasami itp. KoniQ a to, że tak zaparkował to w sumie u wielu kierowców standard i to nie tylko posiadających auto marki Skoda szczerbaty.gif
Renifer
Ja nie lubię skodziarzy nie ze względu na przedstawicieli handlowych bo ci to jeżdżą jakby byli sami na drodze niezależnie od marki.
Jak pisał KADZIAJ, oni są po prostu specyficzni smile.gif zazwyczaj to samochód emeryta lub jego syna w myśl zasady "tata ma, tata da" laugh.gif Ma to oczywiście związek ze stylem jazdy, który najczęściej jest uskuteczniany w ostatni dzień weekendu szczerbaty.gif
tommi
"tata ma, tata da"

Tak możemy podejść do każdej marki samochodu szczerbaty.gif Tak samo można podchodzić do kierowców BMW chytry.gif , że nim jeździ typowy abs ale niestety nie zawsze tak jest.
Andi
QUOTE(Renifer @ 08.11.2008 19:57) *

Ja nie lubię skodziarzy nie ze względu na przedstawicieli handlowych bo ci to jeżdżą jakby byli sami na drodze niezależnie od marki.
Jak pisał KADZIAJ, oni są po prostu specyficzni smile.gif zazwyczaj to samochód emeryta lub jego syna w myśl zasady "tata ma, tata da" laugh.gif Ma to oczywiście związek ze stylem jazdy, który najczęściej jest uskuteczniany w ostatni dzień weekendu szczerbaty.gif

Zapomniałeś Reniu dodac dynamicznej jazdy w mieście uwzgledniając tryb "ekonomiczny" szczerbaty.gif
Rav85
śmiejecie się z naszych ztjuningowanych calibr to popatrzcie na to

http://www.autokrata.pl/ogien/5066/tuning_po_japonsku/

tommi
Rav85 najbardziej podobają się mi te wydechy tuningowane lol2.gif rotfl.gif rotfl.gif lol2.gif
-=Mathis=-
QUOTE(Rav85 @ 08.11.2008 21:10) *

śmiejecie się z naszych ztjuningowanych calibr to popatrzcie na to

http://www.autokrata.pl/ogien/5066/tuning_po_japonsku/

Tak będą wyglądały body kit'y w nowym NFS -D.gif Te samochody w ogóle jeżdżą?
hiro
Ken Block i jego impreza powiem tylko, typ jest niesamowity , mistrzowsko ogarnia auto
drero
unsure.gif unsure.gif jaaaaaa pier.....dykam tongue.gif koleś okrutnie wymiata, okrutnie. kierowca2.gif
Renifer
No gruba jazda spoko.gif

Jak zaparkować Toyoty IQ?
http://videos.streetfire.net/video/Nice-Parking_195517.htm
AsRocker
lol.gif jaka oszczędność miejsa. A co do wcześniejszego filmiku to szczena opada. Gośc ostro wymiata tą Imprezką. kierowca2.gif
hiro
A co do toyoty , to jak nia wyjechac ??
Mam Volvo i zanim zaparkuje zawsze ,mysle jak pozniej wyjade dry.gif
KADZIAJ
QUOTE(Renifer @ 12.11.2008 15:34) *

No gruba jazda spoko.gif

Jak zaparkować Toyoty IQ?
http://videos.streetfire.net/video/Nice-Parking_195517.htm

Tylko kto by chciał jeździć takimi piździdełkami ?

Chyba tylko chińczycy chytry.gif

Ostatnio widziałem w gazecie VW UP bardzo podobne do tych piździdełek. Do czego ta motoryzajca zmierza ?

Mam Volvo i zanim zaparkuje zawsze ,mysle jak pozniej wyjade

Tak jak sie wjechało szczerbaty.gif
hiro
Oj Kadziaj jak ktos podjedzie blizej to zeby pozniej wyjechac to trzeba sie na krecic kierownica od ch... , w tym jedynym wypadku moge powiedziec twoj mercedes jest lepszy ;].gif

Usunelem Ren , a czemu?? :]
Renifer
Szybciuchno usuń tego linka z podpisu bym nie musiał wcześniej rozdać prezentów zabija_wzrokiem.gif
reXio
error
kamorek
mam małą pałkę lol2.gif
Renifer
Zwyczajna przejażdżka z żoną szczerbaty.gif

http://pl.youtube.com/watch?v=bpo8RDyOEWY
tommi
A oto nie tak bardzo wesoła rzecz jak powyżej. Kolejny wypadek na polskich drogach. Niestety ale w tym wypadku zapewne brawura kierowcy zadecydowała o tym wypadku LINK
BigBen
edit error
Taimons
omfg, nie wiedziałem czy dać to tu czy do ciekawych linków..
ludziska kupili sobie nyskę i pojechali na wycieczkę do... Azji. Zrobili prawie 16k km ph34r.gif
link
miłej lektury bo na prawdę jest o czym czytać =)
mcickx
Co teg gość chcial stworzyć ---> http://www.najauto.pl/ogloszenie/448639/audi-100-c-3/ ? wacko.gif Skyline? laugh.gif
azzzzz
QUOTE(kamorek @ 13.11.2008 9:57) *

mam małą pałkę lol2.gif

przykre rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif
Nolf
QUOTE(Taimons Napisano 13.11.2008 20:56)
ludziska kupili sobie nyskę i pojechali na wycieczkę do... Azji. Zrobili prawie 16k km ph34r.gif
link

Ludzie z mojego miasta laugh.gif
KADZIAJ
QUOTE(Taimons @ 13.11.2008 20:56) *

link

Współczuje tym ludzią, ludzie już nawet na targi z ogórkami tym nie jeżdżą na giełdy. A im sie zachciało vojarzy. Dla mnie jazda taką nysa to kara. Może sobie za pokute dali szczerbaty.gif ?
Taimons
a sam jeździsz gównem z poprzedniej epoki.
Renifer
QUOTE(KADZIAJ @ 14.11.2008 15:18) *
Współczuje tym ludzią, ludzie już nawet na targi z ogórkami tym nie jeżdżą na giełdy. A im sie zachciało vojarzy. Dla mnie jazda taką nysa to kara. Może sobie za pokute dali szczerbaty.gif ?

QUOTE(Taimons @ 14.11.2008 16:40) *
a sam jeździsz gównem z poprzedniej epoki.
lol2.gif rotfl.gif lol.gif

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...bayphotohosting zabija_wzrokiem.gif
BigBen
I niech ktoś powie, że po dzwonie Mesio nie pojedzie. rotfl.gif
KADZIAJ

Nieobrazaj mnie sie bo sie wk...rwie, myslisz ze kim jestes i co wszystko ci wolno? arge.gif
Siedzisz za kompem i co taki twardy jestes?

Już nie bede ci ubliżał bo nie zyje na twoim gównianym poziomie "ziomie".
PIT
specjalnie zacytowałem, żebyś przypadkiem nie edytował swojego posta bo przesadzasz człowieku rotfl.gif

QUOTE(KADZIAJ)
Nieobrazaj mnie sie bo sie wk...rwie, myslisz ze kim jestes i co wszystko ci wolno?
Siedzisz za kompem i co taki twardy jestes?

Już nie bede ci ubliżał bo nie zyje na twoim gównianym poziomie "ziomie".

on napisał że to Twój stary mercedes jest gównem z poprzedniej epoki, ani słowem nie wspominając o Tobie. Jak ktoś napisze źle o mercedesie to traktujesz to jako osobistą zniewagę i w***ia Cie to do tego stopnia że lałbys się o to? rotfl.gif lol.gif laugh.gif lol2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB