Ja dzisiaj odbyłem przejażdżkę po Polsce po imprezkach tuningowych...
Zaczęło się od Tounia i zlotu BMW. Pokręciliśmy się tam kilka godzinek i zwijalismy się do Poznania na 1/4 mili... niestety w połowie drogi okazało się że imprezka szybko się kończy (zdaje sie mało autek) i stwierdziliśmy że nie ma tam sensu jechac na 1 konkurencję. Dlatego swoje ślady opon skierowaliśmy do Turka (ta miejscowość z której zdaję sie są te fajne twarożki

)
W Turku był lokalny zlocik tungowanych autek na który zjechali się kierowcy ze swoimi maszynami również z odleglejszych miejsc.
Gdy tam załatwiliśmy co było do załatwienia, w drodze powrotnej wpadliśmy jeszcze raz do Torunia na spotkanie beemkowców. Tak juz było nieźle... wiara ostro się bawiła przy hektolitrach piwa i odbywały się pozakonkursowe pokazy palenia gumy. W końcu wiara została skierowana na pobliskie pole biwakowe, więc i my się zwinęliśmy do Bydzi...
Jak opanuję foty z tych imprez, to zapodam tutaj.
Aby nie było że zanudzam... zapodam linka do filmiku jak gościu w Audi S4 pomyka ponad 3 paczki na autobanie
http://www.nogaroblue.com/videos/autobahn3short.avi[EDIT]
niC niestety jak napisałem wyżej nie dojechaliśmy, ale postaram dowiedziec sie szczegółów.