Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Samochody
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124
Sgt. Peppers
Dla mnie Jaguary są najlepsze. Bez wyjątku. A w szczególności cała seria XJ.
Rav85
Co powiecie na tego klekota??????

klekot
Hootch 8
kurde wiesz ile ten koles bedzie musial zaplacic za wystawienie aukcji i prowizje!!! Gdzies czytalem jak kogos mlodszy brat wystawil aukcje za 9999999 i pozniej koles mial do zaplacenia kilkadziesiat tysiecy prowizi LOL smile.gif
Renifer
Znam ten serwis niC. Wypasiona stronka i kiedyś nawet o niej pisałem...
To co ci kolesie wyprawiają z tymi brykami, to juz jest mistrzostwo świata i okolic biggrin.gif

Michmiel... dla ciebie Audi RS4 Safety Car w sam raz na tapetkę: http://www.fourtitude.com/features/special...ar-1280x854.jpg

Dwa ostre dzwony w trakcie rajdu, w tym samym miejscu:
http://videos.streetfire.net/Player.aspx?f...7E218&t=top&p=0

Od 100-260km/h w nowym BMW 330i:
http://www.bmw-drivers-data.de/user/mt330d...30i_100-260.wmv
obywatel.adrian
QUOTE(Rav85 @ 29 Jun 2005 23:28)

klekot
*

Takim to juz mozna powozić się po mieście tongue.gif
Renifer
Chyba po żadnym z polskich wink.gif a tymbardziej po osiedlach hahaha.gif
obywatel.adrian
Nie no nie po polskich tongue.gif ale np. w ameryce tak sie powoźić po jakiejs murzynskiej wiosce smile.gif
Rav85
Popierwsze nie powozil bys sie bo by cie zabili, bo do murzynskich gett , dzielic nie maja wstepu bialasy.
Hootch 8
a kasztany?
kAmiLL
QUOTE(Rav85 @ 29 Jun 2005 22:28)

klekot
*

Hm na pierwszy rzut oka myslałem, że to fotomontaż laugh.gif
Autko wypasione, tylko pewnie ciężko się go prowadzi wink.gif

QUOTE(Hootch 8 @ 30 Jun 2005 10:29)
a kasztany?
*

A kasztany powinny znowu dostać BAN'a :]
LuKaS_P
QUOTE(Sgt. Peppers @ 29 Jun 2005 10:22)
Dla mnie Jaguary są najlepsze. Bez wyjątku. A w szczególności cała seria XJ.
*

Co do Jaguarów to przepiękne wręcz są takie stare modele z lat 70-80 , początek 90'tych ... poezja smile.gif
SirMarcin
Widzieliscie moze Astony Martiny?? to sa bryczki piekny jest ten nowy DB9. Anglikom sie udalo zrobic cos cudownego smile.gif
kAmiLL
QUOTE(SirMarcin @ 01 Jul 2005 8:50)
Widzieliscie moze Astony Martiny?? to sa bryczki piekny jest ten nowy DB9. Anglikom sie udalo zrobic cos cudownego smile.gif
*

O tak biggrin.gif Ten kształt... wypas biggrin.gif
SirMarcin
QUOTE(kAmiLL @ 01 Jul 2005 9:12)
O tak biggrin.gif Ten kształt... wypas biggrin.gif
*

Ten dzwiek silnika ten samochod posiada dusze smile.gif
kAmiLL
A silnika to nie słyszałem, ale wierzę, że też jest super wink.gif
Taimons
o tak astony sa wypas smile.gif
a TVR'y - tesz brytyjskie - zajebiste maszynki
SirMarcin
QUOTE(Taimons @ 01 Jul 2005 10:39)
o tak astony sa wypas smile.gif
a TVR'y - tesz brytyjskie - zajebiste maszynki
*

a jakiego maja kopa i jak wygladaja wypasik smile.gif
niC
TVR'y to sprtowe autka bez kompromysów, czyli cos co mi się podoba smile.gif fajną zeczą jest to ze w tych samochodach obrotomierz chodzei w drugą strone smile.gif nie od "lewej" do "prawej" tylko od "prawej" do "lewej:
deejay
a slyszeliscie odglos silnika tvr model jak sie nie myle speed 12??
kAmiLL
Aaa nie zgadniecie jaki ja dzisiaj wóz widziałem biggrin.gif Nowiusieńką Hondę S2000, prosto z salonu wyjeżdżała biggrin.gif Wypasiony sprzęt cool.gif
niC
ludziu był ktos na MP w Poznaniu ? Jak tak niech cos napisze, bo na streetracingowym forum jest wszttko po rozrzucane, a na SSS nie ma jeszcze nic.

Fajne auta, a za 6000$ mamy kompresor= 400km biggrin.gif
Renifer
Ja dzisiaj odbyłem przejażdżkę po Polsce po imprezkach tuningowych...
Zaczęło się od Tounia i zlotu BMW. Pokręciliśmy się tam kilka godzinek i zwijalismy się do Poznania na 1/4 mili... niestety w połowie drogi okazało się że imprezka szybko się kończy (zdaje sie mało autek) i stwierdziliśmy że nie ma tam sensu jechac na 1 konkurencję. Dlatego swoje ślady opon skierowaliśmy do Turka (ta miejscowość z której zdaję sie są te fajne twarożki biggrin.gif)
W Turku był lokalny zlocik tungowanych autek na który zjechali się kierowcy ze swoimi maszynami również z odleglejszych miejsc.
Gdy tam załatwiliśmy co było do załatwienia, w drodze powrotnej wpadliśmy jeszcze raz do Torunia na spotkanie beemkowców. Tak juz było nieźle... wiara ostro się bawiła przy hektolitrach piwa i odbywały się pozakonkursowe pokazy palenia gumy. W końcu wiara została skierowana na pobliskie pole biwakowe, więc i my się zwinęliśmy do Bydzi...
Jak opanuję foty z tych imprez, to zapodam tutaj.

Aby nie było że zanudzam... zapodam linka do filmiku jak gościu w Audi S4 pomyka ponad 3 paczki na autobanie zoltek.gif
http://www.nogaroblue.com/videos/autobahn3short.avi

[EDIT]
niC niestety jak napisałem wyżej nie dojechaliśmy, ale postaram dowiedziec sie szczegółów.
niC
Luzz smile.gif ja tez jeszcze szukam ale pewnie i tak jutro się wszytkiego dowiemy smile.gif
Michmiel
Ren link nie działa sad.gif
Renifer
QUOTE(Michmiel @ 03 Jul 2005 10:25)
Ren link nie działa sad.gif

No niestety... ale poszło już do ciebie na maila zoltek.gif
Renifer
OK. Wrzuciłem wczorajsze fotki z imprez na serwerek:
http://www.tuning-klub.pl/tmp/02-07-2005.zip

Niestety nie miałem czasu na sortowanie więc wrzuciłem jak leci wink.gif
Foty są w rozdziałce 1280 więc jak komus przypasi to może sobie zapodać tapetkę zoltek.gif

PS. wśród fot są wypasione fele 20" Jassiego Jamesa założone na BMW 320 (icon_cry.gif ) E46... koszt ok 25 tys... blink.gif
Andi
Ren fajna sprawa z tymi fotkami laugh.gif uzbierało sie troche. Teraz to nic innego ci nie pozostaje jak zrobic serwis www o tematyce tuningowej i wklejac tam fotki no i wszelkiego rodzaju ciekawostki.
Renifer
Pracuję nad tym ale na razie cicho... sza...
Rockafella134
Ja miesiac zdajie prawo jazdy. Mam nadzieje za kupie auto nie dlugo. Jakiesz uzywane dobre to jet $5000.
Renifer
U nas czy u nich chcesz kupić ?
Jak wiadomo, ja jestem lekko skręcony na puncie BMW więc wiadomo co bym polecił wink.gif
Za ok 15.000 dostaniesz całkiem niezłą maszynkę. Wszystko zależy od tego co chcesz osiągnąć w tym aucie... czy mieć ekonomikę czy osiągi. Nie określiłeś też swoich preferencji...
Skoro jednak niedługo będziesz odbierał prawko, proponował bym nie szaleć ze zbyt mocną maszyną...
Rockafella134
QUOTE(Renifer @ 04 Jul 2005 1:06)
U nas czy u nich chcesz kupić ?
Jak wiadomo, ja jestem lekko skręcony na puncie BMW więc wiadomo co bym polecił wink.gif
Za ok 15.000 dostaniesz całkiem niezłą maszynkę. Wszystko zależy od tego co chcesz osiągnąć w tym aucie... czy mieć ekonomikę czy osiągi. Nie określiłeś też swoich preferencji...
Skoro jednak niedługo będziesz odbierał prawko, proponował bym nie szaleć ze zbyt mocną maszyną...
*

Ja bede kupowal auto w stanach. Ile slyszlem ze BMW sa tensze w Polsce.

(przepraszam nie umiem za dobrze po Polsku pisac.
Renifer
Zdaje się wszystkie auta europejskie są w stanach droższe...
Dla orientacji poprzeglądaj sobie ten serwis:
http://moto.allegro.pl/showcat.php?id=1243...p&change_view=1
MateuszWilegosz
No bo BMW robią w niemczech wiec... blizej a jeszcze ze unia:P
Renifer
Tyle że BMW (szczególnie E46) jest tańsze w Polsce blink.gif ... u Niemców bardzo sobie cenią tą markę.
-=ostry=-
Ren .. ale wczoraj Beemke widziałęm ..po prostu szczena mi opadła .. stuningowana na maxa nowa 3 318CL ... normalnie wysiadam .. aparatu przy sobie nie miałem sad.gif
kAmiLL
O właśnie widziałem w zimie BMW M3, takiego jak masz na avatarze, Ren wink.gif Kolor czarny.... wypas!! biggrin.gif
Renifer
QUOTE(Renifer @ 04 Jul 2005 0:32)
Kartę kupisz powiedzmy raz do roku (to i tak zbyt często) a pannę trzeba ciut częściej rozpieszczać wink.gif
Zresztą tego nie da sie porównać...
*

U mnie na avatarze nie jest zwykłe ( ph34r.gif ) M3...
to Digi tec M3 Intecno
Przyspieszenie 0-100km/h: 4.9sec
Prędkość maksymalna: 300km/h
Moc : 375hp, 275Kw, 410Nm
dawidsfuturx
Renifer zuwazyłem(nie trudno było), ze bardzo lubisz bm'ki, czy ty tez masz cos ze stajni bmw?
Renifer
Niestety na razie jest to tylko wirtualne icon_cry.gif
Pracuje jednak nad tym ale na razie mam inne (podobno) ważniejsze potrzeby wink.gif
dawidsfuturx
jakbys napisał inne bez (podobno), to bym zrozumiał, ale z tym podobno te pewnie wg 2 połowy serca wydatki potrzebniejsze są
Renifer
Po prostu nie ma na wszystkie zachcianki... trzeba wybierać zoltek.gif
dawidsfuturx
no tak jest i bedzie, neistety
Renifer
Polecem obejrzenie fotek (w większości moje):
http://www.tuning-klub.pl/zdjecia.php3
i jeszcze tu:
http://www.tuning-klub.pl/nasze.php3

Dodam tylko że miałem przyjemność przejechać się tym pięknym Nissanem 350Z.
Mówię wam... ogień.
kAmiLL
Jak niektórzy wiedzą ostatnio pojechałem sobie na 2 tygodnie do Włoch biggrin.gif Ale tam mają wozy! Co krok jakaś nowa beemka, dużo jest M3 i X5, albo Alfy... normalnie wypas cool.gif
MateuszWilegosz
W niemczech też fajne jezdzą tyle ze wiekszość to bmw audi i merc wink.gif
LuKaS_P
Ostatnio jak wracałem z mazur to widziałem piękne Porsche 911('98). Nie wiem jaki model dokładnie bo coś żwawo jechał smile.gif
MateuszWilegosz
Ja jak jechałem nad może to widziałem to porshe z napędem 4x4 nie pamiętam dokładnej nazwy.. fajnie wyglądało wink.gif
kAmiLL
Pewnie Cayenne? :]
MateuszWilegosz
Nom kAmiLL masz racje nie moglem sobie przypomnieć wink.gif
kAmiLL
Ja kilka razy widziałem Cayenne (i to w Polsce!), autko nawet mi się podoba wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB