Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Samochody
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124
deejay
QUOTE(reXio @ 05 Sep 2005 12:28)
no to jak chcesz miec wieej koni niz te 2 dupowozy ktore przytoczyles to proponuje poprzednia generacje Accorda - TypeR. Silnik 2.2, 212 PS. Okolo 7 do 100, 230 max. To tylko suche dane - jazda tym wozkiem to ogromna frajda. Z tym ze musisz lekko przekroczyc 40.000 - do 45.000 luz kupisz.
*

hehe dupowozy...loen fajne auto zwlaszcza w wersji cupra R tongue.gif
a Ty Reksio jakim dupowozem sie wozisz huh.gif
Nie masz lepszego a wybrzydzasz tongue.gif
Rav85
Mi wystarczy to i jestem happy tongue.gif link
kAmiLL
reXio, jako drugi po Tobie fan Hondy zgadzam się tongue.gif Accord poprzedniej generacji nie wygląda na swój wiek, o ile jest dobrze utrzymany tongue.gif Tylko koniecznie Type R!
Oldker
Witam. Ja tylko na chwilę. Mogłem dać do Funny Links, jednak tutaj chyba bardziej z racji tematyki pasuje.

LINK

Dobra, uciekam. Nara.
tomson
Zajefajny jest ten filmik i Maluszek tez ładnie przerobiony!!Ciekawe ile sie nad tym meczył?? dry.gif
Rav85
A mnie ciekawi czy to czerwone za maluzkiem to nie byl viper RT/10??
kAmiLL
Pierwszy raz coś takiego widzę. Ale fajnie to facet wymyslił cool.gif
Rav -> za maluszkiem, czy przed? laugh.gif
Rav85
zachecam do sciagniecia i obejrzenia tego trailera.

występuje w nim dawca nerek i robi rzeczy ktore sie fizlozofa nie snily. biggrin.gif

link

Info:

Nie próbujcie tego w domu. laugh.gif i poza nim laugh.gif
reXio
deejay

ja tez mam dupowoza i to z gazem tongue.gif ale jesli ktos pyta o fure za 40.000 ktora ma miec okolo 160 KM to widze zylke sportowca smile.gif i wydaje mi sie ze dalem dobra rade do istnego wilka w owczej skorze wink.gif Niby Accord... do czasu jak mu sie VTEC nie obudzi wink.gif

A Ty masz dresiarski avatar wink.gif

kAmiLL POLAC MU WODKI! smile.gif TypeR to to co tygrysy lubia najbardziej wink.gif Z tym ze TypeR musi miec ten swoj spoiler na dupie - dodaje mu uroku az milo i cwaniaki widza ze latwo nie beda z nim miec na drodze tongue.gif
ToXic!
QUOTE(kAmiLL @ 05 Sep 2005 16:46)
reXio, jako drugi po Tobie fan Hondy zgadzam się tongue.gif Accord poprzedniej generacji nie wygląda na swój wiek, o ile jest dobrze utrzymany tongue.gif Tylko koniecznie Type R!
*

ja tez nie mam nic do Hondy, nieliśmy 2 civic'i 1 z USA 1.6 1997 rokk, fajna furka była biggrin.gif

może podejmie się ktoś zrobienia Galerii samochodów ludzi z forum, waszych, waszych rodziców, dziadków ;p. Fajna opcja by była
-=ostry=-
QUOTE(Rav85 @ 05 Sep 2005 18:41)
A mnie ciekawi czy to czerwone za maluzkiem to nie byl viper RT/10??
*

Dodge SRT 10 widziałem ten samochód na własne oczy smile.gif piękny wóz biggrin.gif
deejay
QUOTE(reXio @ 05 Sep 2005 21:34)
ja tez mam dupowoza i to z gazem tongue.gif ale jesli ktos pyta o fure za 40.000 ktora ma miec okolo 160 KM to widze zylke sportowca smile.gif i wydaje mi sie ze dalem dobra rade do istnego wilka w owczej skorze wink.gif Niby Accord... do czasu jak mu sie VTEC nie obudzi wink.gif

*

accord type R super auto...ladne i mocne...ale 160 a 225 to nie to samo a Toxic chyba sobie nie zdaje jakie sa koszta ytrzymania auta takiego Type R to nie jest zwykły accord czesci sa drozsze
jak ma 40 tys to niech sobie kupi za 30 a reszta zostawi na paliwo opłaty i takie tam...ja sobie nie wyobrazam kolesia ktory ledwo co odebral prawko w takiej rakiecie smile.gif

QUOTE(reXio @ 05 Sep 2005 21:34)
A Ty masz dresiarski avatar wink.gif

*

w kolorze wyglada fajnie a czy dresiarski to zalezy jak postrzegasz dresa...ja nim nie jestem tongue.gif

-=ostry=-
Subaru Impreza WRX Turbo
Mitsubishi 3000 GT

Toyota Celica 160 KM
10 pięknych panienek gwarantowane tongue.gif
Renifer
Trafnie deejay zauważył że utrzymanie takich autek jest odpowednio droższe.
Tyczy się to praktycznie wszystkich (dużo) mocniejszych wersji autek. Pewnie dzieje się tak z dwóch przyczyn: części te są bardziej wytrzymałe (kosztowne w produkcji) a druga sprawa, mało jeździ takich autek więc dostępność części na rynku wtórnym również jest utrudniona.
Zobaczcie sobie dla przykładu ile kosztuje komplet tarcz do powiedzmy 325 a ile do M3. Ten przykład jest dosyć mocno przerysowany ale taka jest niestety prawda.

A reXio dalej swoje z tymi dresami dry.gif
Po części ma rację, bo dużo cymbałów niestety śmiga betkami...
reXio
Accord poruszony przez nas biggrin.gif jest tez dla dresow - tylny migacz w lampach to 3 paski smile.gif

Koszty utrzymania takiej bryki na bank beda wieksze - Renifer kumam o co Ci chodzi smile.gif nie mowiac juz o samym zuzyciu paliwa. Ja osobiscie nie wyobrazam sobie bym nie mial auta na gaz. Jak patrze na cene bezyny to mi sie noz w kieszeni otwiera. Gaz jak na razie sie trzyma 1,83,- a benzyna 4,5,- juz nikogo nie dziwi ph34r.gif
deejay
QUOTE(-=ostry=- @ 05 Sep 2005 23:00)

celica to jest 100% fura na laski nie sposob przejsc obok niej obojetnie...ale subaru to ma najwieksze mozliwości z tej trojki choc mitsubishi na autostradzie pewnie sporo odjezdza
Rav85
link to jest fura na laski dla bogów

link tu dla mniej zamoznych

i ferrari dla osob z mala gotówka na gaz tongue.gif
link

pewnie kazdy chcial by jezdzic czyms takim

link
Renifer
A dla tych którzy lubią off-road'ową jazdę i niesamowitą moc polecam coś takiego - Jeep Wrangler z przeszczepionym silnikiem Vipera:
http://www.off-road.com/4x4web/features/1999/03/
Michmiel
QUOTE(-=ostry=- @ 05 Sep 2005 23:00)

Na te autka mam TO tongue.gif

QUOTE(Rav85 @ 06 Sep 2005 10:18)
link to jest fura na laski dla bogów

to bedzie cięzko przebić niemiecką bryką ale szukam tongue.gif
QUOTE(Rav85 @ 06 Sep 2005 10:18)

link tu dla mniej zamoznych

A na to mam TO
I żaden japoniec ani włoch nie podskoczy tongue.gif
Renifer
QUOTE(Michmiel @ 06 Sep 2005 16:36)
A na to mam TO
I żaden japoniec ani włoch nie podskoczy tongue.gif

Pewnie i podskoczy tongue.gif
http://tinyurl.com/bs3gx
http://tinyurl.com/d5sqz
http://tinyurl.com/dbbbc
...tylko nie porównujcie cen wink.gif
Michmiel
No dobra dobra przesadziłem troche laugh.gif
Ty a ty przypadkiem nie powinieneś bronić Niemieckich samochodów? ph34r.gif
Na tego Skylina też by się pewnie coś znalazło ale niechce mi się szukać tongue.gif
Renifer
Potraktuj to z przymróżeniem oka wink.gif
Gebelsowskie maszyny (jak to mawia reXio) po prostu mi się najbardziej podobają.
A dlaczego jestem zakochany w betkach ?
Po 1 i najważniejsze - napęd na tył punk.gif
Po 2 idealny rozkład mas
Po 3 dynamiczne silniki (6 garków)
Te wszystkie 3 cechy czynią z betki wymarzony samochód do driftu notworthy.gif
Do tego można (i trzeba) dodać wspaniały dźwięk silnika rolleyes.gif :mokro:
PS. mówimy tu o 3 która do zabawy najbardziej się nadaje.

A czemu podałem Skyline'a ? Ze wszystkich japońców najbardziej mi sie podoba. Niesamowity napęd, silnik przygotowany po to by go jeszcze podkręcić...
Hehhh... gdyby nie te koszty
-=ostry=-
LINK
i tak ten samochodzik ma te wasze wszystkie w pompie tongue.gif tongue.gif
Renifer
To coś podobnego do tego:
http://tinyurl.com/aet9s

Jestem ciekaw jakby wyglądał pojedynek Supry podanej przez ostrego z czymś takim:
http://skylinev12.neufblog.com/skylinev12/
-=ostry=-
LINK
Ferrari Enzo 1355KM tongue.gif
Renifer
-=ostry=- ale dałeś zmokę hahaha.gif
To nie moc tylko liczba wyświetleń:
http://www.tuningfever.com/displayimage.ph...208&lang=polish

Ja również coś wypaśnego znalazłem:
1988 Chevrolet Callaway Sledgehammer Corvette
Jeden z najsszybszych wozów dopuszczonych do ruchu ulicznego - 254.76 MPH czyli 407,6 KM/H http://www.fastcoolcars.com/callaway_sledgehammer.htm
Rav85
to supre widzialem na zywo , jak startowal na swiatlch w centrum . poprostu masakra az plakam mi sie zachcialo jak slyszalem ten silnik, jag go gazowal a te pszyspieszenie!! sad.gif ale kogo stac na takie cacuszko sad.gif
ToXic!
też widziałem tą Suprę jak były u nas wyścigi na 1/4 mili ;] . Za dużo mocy ma, kolo nie mógł dobrze ruszyc , właściwie palił gumę na 1/4 dystansu ;p
Renifer
Są nowe filmy z moja ulubioną, doładowaną, super-mocną M3:
1100KM BMW M3 Turbo vs E60 M5 V10
1100KM BMW M3 Turbo vs E46 M3
Rav85
Całkiem fAJNA AUDICA tylko szkoda ze cena troche zaporowa.

link
Renifer
Widziałem to AUDI w TVN Turbo.
Jak na moje to trochę przesadzone dry.gif
LuKaS_P
Fajne to Audi ale osobiście nie podobają mi się felgi ze spinnerami a co do wydechu to imo do bani dry.gif. Najbaerdziej podobają mi się tylko światla i przednie drzwi.
ToXic!
wg mnie mieć 125 koni w czymś takim to przypał , i to ostry. Ze 200 to już by coś mogło sobą reprezentować. Wygląd to nie wszystko
Rav85
jak ktos marzyl o wlasnym ferrari to teraz moze ziscic swoje marzenia i kupic body kit

link

-=Mathis=-
Ma trochę za duży wydech, ale reszta mi się podoba.. felgi bardzo, i te drzwi od Lamborgini smile.gif
dawidsfuturx
mnie tam nie interesuje jakis super wy***ny wgląd, raczej cos innego
np bmw z serii 5, ale tej poprzedniej, to jest piekne autko, znajomy niedawno miał, taka 528, z chipem ok 250km, to sa fajne autko, albo audi a3/a4
a tak apropos niedaleko tam gdzie mieszkam jest komis samochodowy, ale w 90% marek bardziej "egzotycznych" u nas jak porshe, pontiac, dodge, jakie tam są bryczki porshe 911, mustang, najnowszy hummer, niedawno corvetta jeszcze stała, a najlepsze to maja marze, za porshe dali cos okolo 100tys żł (spr ze stanów) a sprzedali za 250tys laugh.gif
niC
Oglądałem kiedyś w TVNT „Rendgen”, była prezentacja VW Golfa V i Astry, wiecie co mnie przeraziło? CENY ! Za te ceny jak mogę kupić sobie nie 125km, a grubo ponad 200km kupując Subaru Imprezę STI 4 letnią(ze Szwajcarii) mam napęd na 4 koła itp… Nie wiem jak można wyrzucić na Golfa V 120tys… A Subaru masz za 100tys czyli za te 20tys możesz sobie kupić np. batony 

No ale…. To subaru nie jest nowe, no i nie musisz kupować golfa V za 120tys… Ale tu się liczy sam fakt
Renifer
Fakt faktem, ale niech ci sie coś spierdzieli to będziesz kwiczał w poszukiwaniu części.
Oczywiście serwis ci je bez problemu sprowadzi, ale przed odbiorem rachunku radziłbym się czymś znieczulić wink.gif
niC
no fakt.... no ale jak kogos stac smile.gif, no to moze ten 20k nie na batony a na częsci zostawi smile.gif
MateuszWilegosz
Ale taki golf to nie to co subaru... Nie ma takiego charakteru.. choć bardziej lubie samochody Audi!! wink.gif
Ale najbardziej lubie samochody tupu ford mustang albo Porshe 911 carera.. ale ich cena jest "zaporowa" ;/
LuKaS_P
QUOTE(Rav85 @ 08 Sep 2005 21:50)
jak ktos marzyl o wlasnym ferrari to teraz moze ziscic swoje marzenia i kupic body kit

link
*

Ferrari to przede wszystkim wnętrze i legenda. POjazd z bodykit'em od Ferrari przypomina mi marną wytapetowaną dziewczynę ...
Renifer
Szczególnie jeśli jest zbudowany na bazie Pontiac'a Fiero wink.gif
Nie pamietam czy to już tutaj było, ale najlepszą "podróbką" Ferrari jest IMO F50 zbudowane na bazie Hondy NSX:
http://www.j-body.org/forums/read.php?f=6&i=54674&t=54674
Masa pracy a i efekt niesamowity.
dawidsfuturx
ładne to autko, ale ilosc pracy jaka trzeba włozyc i umiejetnosc.....
-=ostry=-
Zalezy jaki to jest Golf .. bo za tą cene 120K PL jest VW Golf V R32 który ma pojemnosc 3.2 , 6 cilindrów i 250KM .. w tym wypadku Subaru nie ma nic do gadania wink.gif
Renifer
No nie wiem -=ostry=- 4 letnie Subaru Impreza STi:
http://www.fast-autos.net/subaru/subarusti.html
deejay
jesli ten golf ma skrzynie DSG to na prostej moze isc podobnie, ale w zakreach subaru odjezdza
Renifer
Zapraszam na:
II Wystawę Samochodów Sportowych i Tuningu TUNING-SHOW
która odbędzie się 10 - 11 września 2005 w Bydgoszczy w hali "Łuczniczka".
Tutaj macie plakat imprezy.
A tu dokładniejsze informacje.

Zapraszam !
MateuszWilegosz
Renifer  Napisano 09 Sep 2005 15:52
  Zapraszam na:
II Wystawę Samochodów Sportowych i Tuningu TUNING-SHOW
która odbędzie się 10 - 11 września 2005 w Bydgoszczy w hali "Łuczniczka".
Tutaj macie plakat imprezy.
A tu dokładniejsze informacje.

Zapraszam !

A ty renifer tam będziesz?? Bo sam z racji wieku tam wpaść nie moge a chciał bym wiedziec co sie tam działo wink.gif
-=ostry=-
Pyytaanie ?? tongue.gif Ren napewno bedzie chciał pooglądać wypasione stuningowane furki tongue.gif
kAmiLL
renifer.gif czekam na zdjęcia z imprezy cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB