Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Media
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
Hootch
Yo! Mam pewną propozycję. Ja aktualnie próbuje coś zrobić (jeśli można to też tak nazwać) w mediach. Konkretnie chodzi mi tu o moje forum (www.hootch.blo.pl), które teraz jest reaktywowane , bo wcześniej była mała rewolucja, ale teraz wszystko powoli wraca do normy. Ale nie o tym chciałem powiedzieć. Chodzi mi o moje radio, do którego link mozecie znaleźć na forum jak i na stronie (www.hootch.radio.blo.pl -strona działa tylko wtedy gdy nadaję przez radio). No więc szukam chętnych do współpracy. Kogoś kto stworzyłby stronę tego radia, kogoś kto zrobiłby dobry baner, no i przedewszystkim osoby która chciałaby w tym radiu być tzw. SPIKEREM smile.gif , albo kimś kto robi dobre programy. Bo na razie to przeważnie leci muza, a pare razy były debaty polityczne z moimi kumplami biggrin.gif:D:D. Rekord słuchalności wynosił 16 osób na raz.

No więc czy kogoś interesuje takie coś???? Nie chodzi tu o pieniądze:) Tu chodzi o prestiż smile.gifsmile.gifsmile.gif

Więc mogę na kogoś liczyć???

Hucz mówi wam, że niedługo padnie radio zet i rmf. A jak ja tak mówie to tak bedzie!!!!!!!!!!!!!

Aha zapomniałbym:) Telefon kontaktowy 608129931

Ojciec Hucz - Radio Huczia smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif To żart, a rydzyk to ****
Gieroll
Hootch nie masz szans, a to dlatego , ze zadajesz sie z prostakami i i idotami. Ja tam (co zreszta wiesz) do Ciebie nic nie mam, ale Ci twoi kolesie to niezli kretyni, dlatego jestes spalony juz na starcie. Jezeli myslisz powaznie dobierz najpierw odpowiednich ludzi, zapelencoew, a nie gowniarzy co sie czuja mocni za monitorem, a po za domem przemykaja pod chodnikiem.
Hootch
Geiroll jesli chodzi ci o kolesi z mojego forum, to masz racje ze to kretyni. Oni nagrywaja filmy i akcje Jackassopodobne smile.gif Robią niezłe akcje, a ostatnio byl pomysl zeby nagrac pelnometrazowy film o polskich Eloziomach w szerokich spodniach smile.gif Ale co to ma do mojego radia?? Chłopcze ja sie wypromuje!! smile.gif

A do Jackassa nic nie mam bo to jest dobre!
Kempa
Powiem ci tylko jedno...jeśli nie masz dobrego serwera ( conajmniej 4Mbit) o graniu zapomnij...
Hootch
Kempa - mam 1mbit i kolesie jak sluchali to mowili ze nic nie laguje, a puszczam dzwiek jakosci 256 kbps Stereo
Oldker
Hootch, sorry, że nie w temat. Mógłbyś mi w kilku zdaniach wytłumaczyć ile zajęło ci pracy i kombinowania stworzenie Twojego forum?
Hootch
Elker- a co tez bys chciał smile.gif a serio- to niewiele, kilka godzin. A jedna rzecz zawdzieczam userowi z NV - Juzkowi stefaniakowi . Pozdro juzek. Elker jesli chcesz stworzyc swoje forum to starczy ci 1-2 godzin. Ale wiekszym problemem jest zebranie userow nie reklamujac nigdzie swojego forum sad.gif

PS. Odbiegajac od tematu to ogłaszam ze od jutra zaczynam tworzyc kilogramy nowych tematow. Forumie ożyw się!!!!!
-=ostry=-
moge poeksperymentowac z banerkiem ..tylko nie wiem co tam ma pisac...
Oldker
Chodzi mi o konkrety techniczne. Prowadzenie krok po kroku, aby to wszystko powstało.
-=ostry=-
Elker chcesz własne forum załozyc ?? chytry.gif
Hootch
Ostry- thx za zainteresaowanie. Znam takie strony gdzie mozna zrobic baner i skopiowac kod, tylko jest taki problem czy zna ktos jakies strony gdzie takie banery mozna wrzucic??? Chodzi mi o np. zamiane banerow czy cos w tym stylu. Ze oni daja mi swoj a ja im moj. A jesli chodzi o napis to najlepiej by było tak:

"Radio i Forum Bez Ściemy - Hootch R&F" i jak sie w niego kliknie to jest sie przenoszonym na www.hootch.blo.pl smile.gif

Ale to dalekoidące plany smile.gifsmile.gifsmile.gif
Oldker
Ostry - planuję coś takiego stworzyć.
Hootch
Elker- no wiec tak istnieja 2 mozliwosci stworzenia forum.

A. Trudniejsza
1.wchodzimy na www.phpbb.pl i pobieramy kod forum by przemo po polsku
2.Rejestrujesz siie na www.lycos.tripod.co.uk i dostajesz tam server z obsluga php i mysql2
3. Za pomocą Windows comander (total comander) transferujesz pliki phpbb na swoj serwer, tylko ze przy tym musisz ustawiac te wszystkie porty i pierdoly i smieci wiec nie polecam smile.gif
4. Mozesz bawic sie forumem , ale w ramach lycosu dostajesz na forumie jakas reklame od nich.

B. Łatwiejsza
1. Wchodzimy na www.webplus.hostings.pl
2. Rejestrujemy sie
3. Dostajemy forum!!!
4. Dostajemy wlasny adres forum ktory wyglada mniejwiecej tak: www.webplus.hostings.pl/45838548438745656557657hvynvvb783947573497834, wiec najlepiej go zmienic jakims aliasem , tak jak ja to zrobilem za pomoca www.blo.pl
5. Nie musimy nic transferowac po prosatu po ustawieniu aliasa wchodzisz na swoje forum np www.elker.blo.pl smile.gif i mozesz je administrowac
6. i nie ma zadnych reklam!!!!!!!!!

PS . Pewnie zaraz pełno osób zalozy sobie forumy smile.gifsmile.gif tym drugim sposbem smile.gifsmile.gifsmile.gif
Oldker
Dzięki, funfel, dzięki Hootch. Postaram się coś dzisiaj zbudować.
-=ostry=-
Hootch LINK ...
mam taka malutka prosbe ... nie tworz za duzo tych tematów smile.gif ... wiesz server moze sie przegrzac z nadmiaru informacji i bedzie boom.
Gieroll
Elker daj link jak coś założysz, bo zapowiada sie smkowicie!
Czy mam sznase na jakaś moderatorską posadkę?
Egefege
a po za domem przemykaja pod chodnikiem.
hehehehe dobre
Gieroll
Egefege, muszę Cię w końcu o to zapytać, co przedstawia twoj avatar?
Oldker
Hootch - użyłem metody B.

Na chwilę obecną forum jest gotowe. Po wielu minutach obcowania z tą materią poznałem władzę, jaką dysponuje Polarny zarządzając forum. Piękna sprawa.

Gieroll - z linkiem, to nie wiem jak się to będzie miało do regulaminu. Odnośnie moderowania... patrz regulamin NVISION.: P
Hootch
Elker - ja też użyłem metody B i też wiem jaką władzę posiada Polar.
Ostry- thx za banner, ale te kolory trochę są kontrastowe i jaskarwe, można by je zmienić np. na niebieski iżółty zamiast czerwonego i zielonego???

Z góry thx

PS. Ciekawe ile osób po przeczytaniu tego tematu zacznie zakładać własne forum smile.gif
Gieroll
QUOTE(Elker @ 14 Mar 2005 23:54)
Hootch - użyłem metody B.

Na chwilę obecną forum jest gotowe. Po wielu minutach obcowania z tą materią poznałem władzę, jaką dysponuje Polarny zarządzając forum. Piękna sprawa.

Gieroll - z linkiem, to nie wiem jak się to będzie miało do regulaminu. Odnośnie moderowania... patrz regulamin NVISION.: P
*

Nie rozumiem??? link mozesz mi dac na pm, a co ma regulamin nvision do Twojego forum, nic nie rozmumiem?
-=ostry=-
jak przyjde ze szkoły to sie tym zajmy Hootch .. kurde chory jestem krecimnie w nosie i kapie z nosa...aaaaaapsik..
Oldker
Link wysłałem Ci na PM.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB