http://www.republika.pl/battle_ground_2Zrobilem nowa www, jak sie wam podoba ?
Na szablonach robiłeś czy wszystko sam "skąnstrułowałeś"?
Wszysciutenko sam

( we front page no ale....

) Grafa tez moja ;]
To Podziw jak ja sam robiłem to było tło czerwone napisy niebieskie a menu(lub menu nie było nie pamientam dokładnnie) z jakiegoś szablonu ochyda.
Ps. Ja robiłem w notatniku (dosowym) bo sie nie łapie w tych programach
NIezła stronka yaji.Gratulacje
tylko mógłbyś całą zmniejszyć bo ja na 800*600 cienko coś ramki mi sie sypią

a tak kolorystyka to o.k
Zmniejszac tego nie da rady... za duzo wyprowania sobie zyl

Moze ktos sprawdzic jak www wyglada na Operze? Ja moge na IE i FireFoksie, Opery mi sie nie chce sciagac
Stronka bardzo przyjemna. Ładny, stonowany design.
unreality
18.06.2005 0:28
Na Operze coś nie za bardzo. Strona nie jest na pełnym ekranie tylko combo sie robi do połowy. Zresztą co tam będę opisywał masz tu screena
LINK. Ale ogólnie strona nie jest zła. Wygląd nie męczący , dość szybko się ładują działy. Tylko z tą Operą bardzo żle jest.
Prosta w budowie i przy tym ladna

Bardzo mi sie podoba

Tylko ejdna uwaga, zmien server na chociazby lycosa bo republika to porazka
Cala www ma 90kb wiec server wystarcza

A z ta Opera to bedzie problem, bo by to naprawic musial bym z czegos milego dla oka zrezygnowac :/ Pomysli sie
fana
nie ma, sie czego doczepić: P
Na innych porzegladarach niz IE ta stronka jest skaszaniona BTW :-]. Co oznacza ze kodzik musisz dopiescic .
Mi sie ta stronka podoba, bardzo ładnie jest zrobiona, szybko sie włacza, szata graficzna jest
-=ostry=-
18.06.2005 9:30
wszyskto fajne

szacunek

P.S Czat nie działą
Czat ma nie dzialac
Mr_Hyde a na jakiej przegladarce jedziesz? Na fireFoksie i IE dziala jak nalezy, narazie tylko na Operze sa problemy.
mosquit_00
18.06.2005 10:34

jak na moje oko to nie za bardzo zes sie nameczyl.
kilka uwag dla Ciebie:
1. nie rob stron w ramkach, konstruuj strony zjezdzajace w dol lepiej to wyglada a nie kilka suwakow na jednej stronie ;]
2. jak juz robisz menu to rob w jednym jezyku a nie mieszanine bo wyglada to calkowicie nieciekawie :]
3. Jezeli jest to strona tematyki gry to warto by bylo zrobic cos zeby to mniej wiecej taka uwage przyciagalo :]
4. bledy ortograficzne, raz piszesz z polskimi literkami raz bez, do tego literowki ;] popraw to bo razi
to by bylo na tyle po przejrzeniu tej strony
Proponuje sie przezucic na Dreamweavera. Ja w nim robilem stronke i chyba dziala na wszystkich przegladarkach w miare poprawnie, przynajmniej tak mi sie wydaje

A w sumie kolega wyzej ma racje co do tych suwakow. Cala stronka i tak sie nie przesowa wiec spokojnie mozesz wylaczyc ten glowny suwak, i bedzie lepiej
1. Strona miala tak wygladac jak wyglada, znudzily mi sie takie ciagnace sie w dol strony

2. Menu w wielu jezykach bo tak sie mniej wiecej na scenie avp2 przyjelo, na wiekszosci www klanowych tak jest

3. W tej chwili to jest jedyna jasna, istniejaca strona na polskiej scenie avp2 i tak juz zostanie

4. No tutaj musze sie uderzyc w piers, fakt moja ortografia lezy pod zdechlym azorkiem

A i twoja www tez jest fajna
Czyzby jakas ironia odnosnie mojego avatarka
Oka poprawilem troche, moze ktos sprawdzic jak teraz na Operze dziala ?
Thx poprawilem

Ma ktos ta Opere ?
Ładna stronka - prosta, przejrzysta i nowoczesna

BTW) Już działa dobrze na Operze
1.Jesli zgodziliscie się na uczestnictwo w turnieju to jestescie zoobowiazani do przestrzegania zasad,
Jedno O i zrób coś, bo górny text jest do połowy, potem przecinek i od nowej linii. Tak uciachane jakoś.
3.Walki rozgrywane sa w grupach każdy z każdym (od ilosci grup i teamów w nich zależy liczba ich zgłoszonych). Czas walki to dwie mapy po 30 minut (wybrane wczesniej przez graczy z teamu). Frag limit: 60 fragow.
Wygrywa ten team który zdobędzie łacznie większa ilosć fragów.
Albo robisz polskie znaki, albo nie.; ) Dalej też masz z ę, ą itd.
8.Za używanie wulgarnego słownictwa groża kary od ustnego ostrzeżenia po odjęcie pkt. włacznie,
(w wyjštkowych przypadkach-wyższe restrykcje) więc pokażcie przeciwnikom nie tylko dobra walkę ale i dobre wychowanie.
Oho! Nie ta literka!: P
15.Spotkania (Mecze) będa się odbywały w WEEKENDY (Piatek, Sobota, Niedziela)
TYLKO W WEEKENDY. (chyba że będzie to mecz przełożony),
Jedyna możliwosć przełożenia meczu to dojscie do porozumienia z organizatorami i ustalenie korzystnej daty w przeciagu nie większym niż 1 tydzień.
Terminie!: P
Za używanie wszelkiego rodzaju cheatów i tym podonych ułatwien kończy się kick-iem i walkowerem dla teamu!
Ze składnią coś nie teges.
Za przyłapanie kogos, kto z fałszywym nickiem kończy sie oczywiscie wykluczeniem z turnieju i walkowerem dla teamu!
Tu też.
SDZIA MA ZAWSZE RACJ I NIE MOŻNA KWESTJONOWAĆ JEGO DECYZJI ! ! ! ! !
Kwestionować!
thx, poprawione juz
A w jaką gre się gra na tej strąnce ??Wiem że w Battle Ground a to jakaś gra fpp ?
To jest turniej gry Aliens vs Predator 2. 2vs2.
News z
30.04.2005 - Yaji
/|\czyli stronka od wtedy istnieje
Jesteś 3513 osobą odwiedzającą księgę.
Szybko sie rozwijasz
Chodzi o to ze wczesniej byla poprzednia wersja www, a tyle odwiedzin kasiegi dla tego ze rok temu tez sie turniej organizowalo
1.Popraw kodowanie:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
2.Za dużo ramek menu mi jeździ i znika w góre i w dół.
3.Używaj tabel do wszystkiego ramki to już przeżytek i same problemy.
4. Już kiedyś podobną stronę chyba widziałem.
Ogólnie dobra strona, choć bez polotu, ale za to jest przejzysta. To sie ceni.
fajna strona, ladna grafika, tylko zamiast polskich znakow mam kszory (firefox)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.