Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa www :)
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
yaji
http://www.republika.pl/battle_ground_2

Zrobilem nowa www, jak sie wam podoba ?smile.gif
Balon
Na szablonach robiłeś czy wszystko sam "skąnstrułowałeś"?
yaji
Wszysciutenko sam happy.gif ( we front page no ale.... tongue.gif ) Grafa tez moja ;]
Balon
To Podziw jak ja sam robiłem to było tło czerwone napisy niebieskie a menu(lub menu nie było nie pamientam dokładnnie) z jakiegoś szablonu ochyda.

Ps. Ja robiłem w notatniku (dosowym) bo sie nie łapie w tych programach
trepcia
NIezła stronka yaji.Gratulacje cool.gif
Kempa
tylko mógłbyś całą zmniejszyć bo ja na 800*600 cienko coś ramki mi sie sypią tongue.gif a tak kolorystyka to o.k
yaji
Zmniejszac tego nie da rady... za duzo wyprowania sobie zyl tongue.gif

Moze ktos sprawdzic jak www wyglada na Operze? Ja moge na IE i FireFoksie, Opery mi sie nie chce sciagac tongue.gif
Renifer
Stronka bardzo przyjemna. Ładny, stonowany design. spoko.gif
unreality
Na Operze coś nie za bardzo. Strona nie jest na pełnym ekranie tylko combo sie robi do połowy. Zresztą co tam będę opisywał masz tu screena LINK. Ale ogólnie strona nie jest zła. Wygląd nie męczący , dość szybko się ładują działy. Tylko z tą Operą bardzo żle jest.
Crusi
Prosta w budowie i przy tym ladna smile.gif Bardzo mi sie podoba smile.gif Tylko ejdna uwaga, zmien server na chociazby lycosa bo republika to porazka rolleyes.gif
yaji
Cala www ma 90kb wiec server wystarcza tongue.gif A z ta Opera to bedzie problem, bo by to naprawic musial bym z czegos milego dla oka zrezygnowac :/ Pomysli sie tongue.gif
Oldker
fana
nie ma, sie czego doczepić: P
Mr_Hyde
Na innych porzegladarach niz IE ta stronka jest skaszaniona BTW :-]. Co oznacza ze kodzik musisz dopiescic .
tomson
Mi sie ta stronka podoba, bardzo ładnie jest zrobiona, szybko sie włacza, szata graficzna jest spoko.gif
-=ostry=-
wszyskto fajne smile.gif szacunek tongue.gif

P.S Czat nie działą tongue.gif
yaji
Czat ma nie dzialac tongue.gif

Mr_Hyde a na jakiej przegladarce jedziesz? Na fireFoksie i IE dziala jak nalezy, narazie tylko na Operze sa problemy.
mosquit_00
smile.gif jak na moje oko to nie za bardzo zes sie nameczyl.
kilka uwag dla Ciebie:
1. nie rob stron w ramkach, konstruuj strony zjezdzajace w dol lepiej to wyglada a nie kilka suwakow na jednej stronie ;]
2. jak juz robisz menu to rob w jednym jezyku a nie mieszanine bo wyglada to calkowicie nieciekawie :]
3. Jezeli jest to strona tematyki gry to warto by bylo zrobic cos zeby to mniej wiecej taka uwage przyciagalo :]
4. bledy ortograficzne, raz piszesz z polskimi literkami raz bez, do tego literowki ;] popraw to bo razi
to by bylo na tyle po przejrzeniu tej strony
Crusi
Proponuje sie przezucic na Dreamweavera. Ja w nim robilem stronke i chyba dziala na wszystkich przegladarkach w miare poprawnie, przynajmniej tak mi sie wydaje tongue.gif

A w sumie kolega wyzej ma racje co do tych suwakow. Cala stronka i tak sie nie przesowa wiec spokojnie mozesz wylaczyc ten glowny suwak, i bedzie lepiej smile.gif
yaji
1. Strona miala tak wygladac jak wyglada, znudzily mi sie takie ciagnace sie w dol strony tongue.gif
2. Menu w wielu jezykach bo tak sie mniej wiecej na scenie avp2 przyjelo, na wiekszosci www klanowych tak jest tongue.gif
3. W tej chwili to jest jedyna jasna, istniejaca strona na polskiej scenie avp2 i tak juz zostanie happy.gif
4. No tutaj musze sie uderzyc w piers, fakt moja ortografia lezy pod zdechlym azorkiem smile.gif

A i twoja www tez jest fajna chytry.gif
Crusi
Czyzby jakas ironia odnosnie mojego avatarka tongue.gif laugh.gif
yaji
Oka poprawilem troche, moze ktos sprawdzic jak teraz na Operze dziala ?smile.gif
Oldker
TERMINARZ!
yaji
Thx poprawilem tongue.gif Ma ktos ta Opere ?tongue.gif
kAmiLL
Ładna stronka - prosta, przejrzysta i nowoczesna biggrin.gif
BTW) Już działa dobrze na Operze wink.gif
Oldker
1.Jesli zgodziliscie się na uczestnictwo w turnieju to jestescie zoobowiazani do przestrzegania zasad,

Jedno O i zrób coś, bo górny text jest do połowy, potem przecinek i od nowej linii. Tak uciachane jakoś.

3.Walki rozgrywane sa w grupach każdy z każdym (od ilosci grup i teamów w nich zależy liczba ich zgłoszonych). Czas walki to dwie mapy po 30 minut (wybrane wczesniej przez graczy z teamu). Frag limit: 60 fragow.
Wygrywa ten team który zdobędzie łacznie większa ilosć fragów.

Albo robisz polskie znaki, albo nie.; ) Dalej też masz z ę, ą itd.

8.Za używanie wulgarnego słownictwa groża kary od ustnego ostrzeżenia po odjęcie pkt. włacznie,
(w wyjštkowych przypadkach-wyższe restrykcje) więc pokażcie przeciwnikom nie tylko dobra walkę ale i dobre wychowanie.

Oho! Nie ta literka!: P

15.Spotkania (Mecze) będa się odbywały w WEEKENDY (Piatek, Sobota, Niedziela)
TYLKO W WEEKENDY. (chyba że będzie to mecz przełożony),
Jedyna możliwosć przełożenia meczu to dojscie do porozumienia z organizatorami i ustalenie korzystnej daty w przeciagu nie większym niż 1 tydzień.

Terminie!: P

Za używanie wszelkiego rodzaju cheatów i tym podonych ułatwien kończy się kick-iem i walkowerem dla teamu!

Ze składnią coś nie teges.

Za przyłapanie kogos, kto z fałszywym nickiem kończy sie oczywiscie wykluczeniem z turnieju i walkowerem dla teamu!

Tu też.

SDZIA MA ZAWSZE RACJ I NIE MOŻNA KWESTJONOWAĆ JEGO DECYZJI ! ! ! ! !

Kwestionować!
yaji
thx, poprawione juz smile.gif
Balon
A w jaką gre się gra na tej strąnce ??Wiem że w Battle Ground a to jakaś gra fpp ?
yaji
To jest turniej gry Aliens vs Predator 2. 2vs2.
komar14
News z
30.04.2005 - Yaji

/|\czyli stronka od wtedy istnieje

Jesteś 3513 osobą odwiedzającą księgę.

Szybko sie rozwijasz tongue.gif
yaji
Chodzi o to ze wczesniej byla poprzednia wersja www, a tyle odwiedzin kasiegi dla tego ze rok temu tez sie turniej organizowalo tongue.gif
laser
1.Popraw kodowanie:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
2.Za dużo ramek menu mi jeździ i znika w góre i w dół.
3.Używaj tabel do wszystkiego ramki to już przeżytek i same problemy.
4. Już kiedyś podobną stronę chyba widziałem. biggrin.gif
McFiro
Ogólnie dobra strona, choć bez polotu, ale za to jest przejzysta. To sie ceni.
cochin
fajna strona, ladna grafika, tylko zamiast polskich znakow mam kszory (firefox)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB