QUOTE(Ben @ 10.10.2009 8:22)

ja mam najwieksze obiekcje wlasnie do programow lojalnosciowych stacji benzynowych, zwlaszcza tych drozszysz - Darkman nie mow mi ze ceny w sumie wszedzie sa podobne bo to totalna bzdura

mialem punkty w proficie i wiem, ze tam bylo zupelnie inaczej, to samo w programie lojalnosciowym plus gsm itp - tam przynajmniej dalo sie cos wygrac sensownego
Ben skup się, w moim poprzednim poście jasno napisałem o programach partnerskich ze stacji benzynowych i chodzi mi o ceny paliw, które każdy posiadacz samochodu musi kupić (Niczego więcej nie dodawałem tzn dodatkowi partnerzy, z usług których nie muszę, albo nie chcę korzystać).
Karty punktowe to tylko dodatek i np. grill za 7000 pkt z BP normalnie kosztuje ok 150 zł.Wniosek jest prosty i oczywisty. Jak chcesz sobie kupić grill elektryczny to idziesz np do Media i kupujesz, a nie czekasz na przejechanie
miliona km, tylko po to żeby dostać taki grill.
A to, że BP zmieniła swoje warunki, zwiększając ilość starych punktów x 1,5 to ja np. czuję się oszukany. Bo teraz trzeba zebrać dużo więcej punktów na nagrodę. Wartość punktowa nagród również wzrosła x 1,5. Ale np. kupując w sklepie BP kawę i kanapkę za np. 12 zł dostaję 50 pkt, a zgodnie z nowym przeliczeniem powinienem dostać 75, bo wszystko powinno być podniesione x 1,5. Tak więc zrobili klientów w ..uja