Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ekstremalny overclocking
Forum NVISION > Różne > NNT - Nie Na Temat
Dario_man
popatrzcie:
http://www.solidhardware.com/macci/
Fxsystempl
No nara takie chłodzenia i takie wyniki to normalnie szczenka opada !!!!!! ohmy.gif
Egefege
a wiecie co taki program cpu-z pokazuje mi pamiec 167.1 mhz to dobrze ?? bo razy 2 to da w sumie 333 chyba dobze i co to znaczy fsb:dram 1:1
R@F@L
QUOTE (egefege @ 31 Aug 2003 23:30)
a wiecie co taki program cpu-z pokazuje mi pamiec 167.1 mhz to dobrze ?? bo razy 2 to da w sumie 333 chyba dobze i co to znaczy fsb:dram 1:1

To dobrze pokazuje.
fsb=dram 1:1 oznacza, że pamięci pracują z taką samą fsb co procesor.
BARTMAN
QUOTE (egefege @ 31 Aug 2003 23:30)

dodatkowo masz 1-jedno Megahercowy fabryczny overclocking biggrin.gif ,niektóre płyty główne albo zaniżająfsb o 1Mhz albo mają o jeden więcej.
Egefege
zasugerowalem sie na tej stronie co gosciu podkrecil ze mu pokazuje 270 pamiec i myslalem ze moze mam cos zle ustawione:)
Xoo0r
egefege Mozesz napisac ile masz w 3D marku 2k1 ?? bo jestem ciekaw ile ten FX wydusi... wink.gif
ferdek
hehe niezle... jak tylko bede kiedys mial jakoms kase to tez sie w takie cos pobawie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
NVISION.pl 2000-2010, powered by IPB