Może macie kasete albo płyte Love Parade 1997 w domciu bo bardzo zależy mi na jednym utworze i potrzebuje jego nazwe mógłby mi ktoś napisac Wykonawców i tytuły utworów z Love 1997. Plissss
KornicK
02.09.2003 8:25
znalazłem spis do wersji dwudyskowej - może Ci się przyda:
Disc: 1
1. Sunshine (Short Mix) - Dr. Motte/Westbam 2. Break The Silence - RMB 3. Sonic Empire - Members Of Mayday 4. Falling In Dub - Random Noise Generation 5. Electric - DJ Mo/Marc De Clarq 6. Sin City - Three In One 7. Oh My Darling I Love You - Snitzer And Mc Coy/Humate 8. You Blow My Mind - Raver's Nature 9. Dans La Ville (Original Mix) - Ultraflex 10. Viens Me (Pepper Club Mix) - Katshi 11. Mister Love - Pelican 12. Super Sharp Shooter (Short & Sharp Version) - Ganja Kru 13. Fruit Of The Loop - DJ Sonic
Disc: 2
1. Check Dis Out - Marusha 2. Junkhunter - Junk Project 3. Forbidden Fruit - Paul Van Dyk 4. Gotta Jump - TPA 5. It's Raw - Hardsequencer 6. Waterproof - Zzino 7. Jeff After Four Roses - Christopher Just 8. I'll Always Be Inside - David Duriez 9. Fresh - The Weez Men 10. Alright To Love - Hex 11. Disco Powder - Disco Powder 12. You're Not Alone (Ganja Kru Remix) - Olive 13. Bass Loud (Extended Mix) - DJ Yann
Ico
02.09.2003 16:02
A nie wiesz przypadkiem jak sie nazywa ta nuta co w refrenie czy gdzieś tam spiewają cały czas(pisze to co słychać) ELECTRIC OPEREIDER czy jakoś tak
KornicK
02.09.2003 16:07
QUOTE (Ico @ 02 Sep 2003 16:02)
A nie wiesz przypadkiem jak sie nazywa ta nuta co w refrenie czy gdzieś tam spiewają cały czas(pisze to co słychać) ELECTRIC OPEREIDER czy jakoś tak
no to mnie zastrzeliłeś w temacie techno niestety nie wiem nic, bo słucham całkiem innej muzyki
można nawet powiedzieć, że z techno to ja kojarzę tylko doktora Albana
może skocz do Empiku i przesłuchaj płytkę Love Parade - tak napewno się Twój problem rozwiąże